mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı GM efekti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olcayerol1666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba, GM efekti yapmak istiyorum ama yapamadım yardımcı olacak varmı.

ben size dosya atacağım elimde mevcut. Hexe#9999 bana ulaşın.

Çözüm

Locale_tr.epk ve Locale_tr.eix açın.
Açıktan sonra effect klasörü içerisinde gm.mse veya gm.tga şeklinde dosya olacak. İndirdiğiniz GM logosunu aynı uzantı şeklinde klasöre atın.
Sonrasında locale eix-epk kapatıp oyuna entegre edin. İşlem sonrasında GM logonuz değişecektir.

Efekt işlemi içinde aynı klasörde işlem yapmanız gerekmekte. İndirdiğiniz .dds veya farklı uzantılı efekt dosyalarını klasöre atmanız yeterlidir. Eğer root taraflı da indirdiğiniz klasörde işlem var ise onu da root eix.epk açıp ymirwork içerisine atabilirsiniz

Locale_tr.epk ve Locale_tr.eix açın.
Açıktan sonra effect klasörü içerisinde gm.mse veya gm.tga şeklinde dosya olacak. İndirdiğiniz GM logosunu aynı uzantı şeklinde klasöre atın.
Sonrasında locale eix-epk kapatıp oyuna entegre edin. İşlem sonrasında GM logonuz değişecektir.

Efekt işlemi içinde aynı klasörde işlem yapmanız gerekmekte. İndirdiğiniz .dds veya farklı uzantılı efekt dosyalarını klasöre atmanız yeterlidir. Eğer root taraflı da indirdiğiniz klasörde işlem var ise onu da root eix.epk açıp ymirwork içerisine atabilirsiniz

Son düzenleme:
Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri