melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı DDS Dosyaları nasıl açılır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dexocannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 285

dexocannn

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
1h 42m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
4
MmoLira
191
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba iyi forumlar herkese elimde içinde bir sürü kostüm dds olan dosya var kostümleri normal önizleyebiliyorum ama benim istediğim şey bunu karakter üzerinde görmek sadece dds dosyaları var bunları nasıl karakter üzerinde görüntüleyebilirim lütfen yardımcı olun saatlerdir araştırıyorum ama hiç bir sonuca ulaşamadım.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Açıklıyorum dds tek başına yeterli değildir dds bir doku dosyasıdır texture dir yani kaplama gibi düşün tek başına olmaz bir kostümün .gr2 dosyası ile birleştirip Granny Viewer programı ile açıp kostüm üzerinde görebilirsin.
bendekiler gr dosyası yok hocam bunları sanırsam karakter üzerinde göremeyeceğim yani gr dosyası yok ve bunlar birer çöpmü? herhangi bir sunucuya ekletmek istesemde gr dosyası şartmı?

bendekiler gr dosyası yok hocam bunları sanırsam karakter üzerinde göremeyeceğim yani gr dosyası yok ve bunlar birer çöpmü? herhangi bir sunucuya ekletmek istesemde gr dosyası şartmı?
sadece dds dosyalarını açmak istiyorsan visual studio açabilir hocam gr dosyası animasyon demektir kuşak binek vs. gr dosyasız ekleyemezsiniz

hocam benim tek isteğim zırhın üzerinde bu dds görünümlerini görmek neye benzedkilerini gormek istiyorum

hocam benim tek isteğim zırhın üzerinde bu dds görünümlerini görmek neye benzedkilerini gormek istiyorum
Sorunundan şunları anladım mevcut pc - pc2 -pc3 dosyalarına girdiğin zaman ilgili karakterlerin zırh, kostüm .gr2'leri mevcut bunları açtığında
üstündekiler beyaz görünür bunun nedeni D diskinde ymir work'un olmaması model tasarım içinden anlamam ama sanırım bu modelleri tasarlayanlar D diski üzerinden mi çalışıyorlar ya bu oyunun yapısında mı var tam bilgim yok
Şimdi bunun çözümünü D diskiniz mevcut ise ymir work diye bir klaksör oluşuturun bu klaksörün içie oyununuza ait pc - pc2 - pc3 packlarınızın açık hallerini kopyalayın bundan sonra C diskinde veya E - F hangi diskten .gr'leri açarsanız ilgili .dds'ler görünecektir.

Diğer anladığım olay ise mevcut bir zırhın silahın kostümün vb neyse artık bunların .dds dosyalarını değiştirmek istiyorsanız.
3DsMax programı ile oluşturacağınız tüm model.gr2 dosyalarına istediğiniz kaplamayı yani .dds'i ayarlıyabilirsiniz.
Yalnız çok basit bir program değil teknik bilgi birikim gerekiyor
3D Modelleme kategorine göz atın

@dexocannn
Granny Viewer ile açtığınız gr2 modelinin, program üzerindeki dds yollarını kontrol edin, ÖRNEK: "pc/warrior/armor/11299.dds" olmalı. Eğer farklıysa granny viewer üzerinde modeli bem beyaz görürsünüz. Texture kısmındaki yolların sizin dosyalarınızla uyuştuğundan emin olun. Eğer program ddslerin "D:/ymir work/pc/warrior" yolunda olmasını istiyorsa, dosyalarınızın bir yedeğini buraya kopyalayın ve tekrar deneyin. Böylelikle tüm modelleri rahatlıkla Granny Viewer üzerinde görüp inceleyebilirsiniz. İyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri