Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Burdan Bulduğum Ücretsiz Server Filesi VDS Olarak Kiraladığım Sunucuya Nasıl Kurarım ?

xxxxxKINGxxxxx

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
7d 22h
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 7 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
43
MmoLira
2,077
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Burdan Bulduğum Ücretsiz Server Filesi VDS Olarak Kiraladığım Sunucuya Nasıl Kurarım ? Arkadaşlar herkese selamın aleyküm bende kiralık bir vds sunucu var fakat bilişimin verdiği server files var sadece üzerinde istediğim gibi oynamalar yapamıyorum + olarak istediğim türde değil verilen hazır filesler ben buradan herhangi bir beğendiğim farmlık olabilir ws lik olabilir bir filesi bu vds sunucuya nasıl kurarım yardımcı olurmusunuz heryerde sıfırdan kurulum var virtual box ile ama ben onu istemiyorum bilişimdeki sunucumdaki filesi burdan herhangi bir files ile değiştirmek istiyorum şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.

Burdan Bulduğum Ücretsiz Server Filesi VDS Olarak Kiraladığım Sunucuya Nasıl Kurarım ? Arkadaşlar herkese selamın aleyküm bende kiralık bir vds sunucu var fakat bilişimin verdiği server files var sadece üzerinde istediğim gibi oynamalar yapamıyorum + olarak istediğim türde değil verilen hazır filesler ben buradan herhangi bir beğendiğim farmlık olabilir ws lik olabilir bir filesi bu vds sunucuya nasıl kurarım yardımcı olurmusunuz heryerde sıfırdan kurulum var virtual box ile ama ben onu istemiyorum bilişimdeki sunucumdaki filesi burdan herhangi bir files ile değiştirmek istiyorum şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.
Öncelikle iyi forumlar burdaki kurmak istediğiniz filesin sürümlerini öğrenip ona göre makine kiralayabilirsiniz kiraladıktan sonra bu konudan nasıl kurabileceğinizin desteğini alabilirsiniz bazı fileslerin kurulumları zor oluyor bilginize

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri