romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Darkbey - Durablee MHMS V2 PHP7.4 Full Improved System(Geliştirilmiş Panel) 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan darkbey42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 222
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
4.67 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

doğruydu hocam sadece ilk girişte bunu yapıyordu örnek sıralamaya tıkladığımda normal site görünümü geliyordu
şuanda canlı görüp erişim yapmadan bir şey demek zor

Hocam eksiksiz bi kurulum yapmama rağmen kayıt olma da problem yaşıyorum, sebebi ne olabilir sizce ?

tüm ayarları doğru yapmama rağmen sql vs okutum ayarlar kısmınıda doğru adım adım editledim ama hata alıyorum MySQL Baglantisi Saglanamadi : Unknown MySQL server host '2.56.63.216:3306' (-2) bir türlü çözemedim nedir çözümü bunun

tüm ayarları doğru yapmama rağmen sql vs okutum ayarlar kısmınıda doğru adım adım editledim ama hata alıyorum MySQL Baglantisi Saglanamadi : Unknown MySQL server host '2.56.63.216:3306' (-2) bir türlü çözemedim nedir çözümü bunun
yanlışınız var kurulumda bence

yanlışınız var kurulumda bence
Mesela nerede yanlış yapılmış olabilir navicatte databee oluşturup sgl dosyasını okuttum denilen gibi hosttada DB olisturup içe aktardim ayarlar kısmını ona göre editledim site kısmına sitemi girdim ve PHP sürüm 7.4

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri