- Konular
- 83
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 339
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 6,163
- DevLira
- 66
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bağlantı kuramıyor bağlantı izinlerini kontrol ettiniz mi? Sorun bağlantı yapılandırmasında bağlantı kuramıyor, bağlantı kurulduktan sonra tabloları okuyup insert edecektir uygulama, böylece çalışacaktır panel.
@darkbey42 PHP her zaman yormuştur kullanıcıyı![]()
Sorun çözüldü arkadaşlar, yalnızca ve yalnızca appserv-win32-8.4.0 sürümüyle çalışıyor panel, bunun haricinde bir sürüm kurunca beyaz ekran hatası alınıyor bilginiz olsun.
Tamamen php eklentileri ile alakalı
Ben Laragon kullanıyorum PHP 8.4 de çalışıyor
- Konular
- 83
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 339
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 6,163
- DevLira
- 66
Teşekkür ederim, uygunluğumda ilgili sürümlerde belirtilen ayarı açıp deneyeceğim, emeğinize sağlık.
Darkbey & HEDA Hakiki Oldschool Altyapı Panel PHP8.4
Herkes'e uzun bir zaman sonra tekrardan merhaba bugün sizlerle yazmış olduğum script'i paylaşmak istedim +10 yıl olmuş foruma üye olalı bunun şerefine de sayabilirsiniz bu paylaşımı. Özellikle php ye yeni başlayan veya kendini geliştirmek isteyenler için paylaşıyorum ve o yüzden temel hali ile...
bu paylaştığım scripti kullanmanızı öneririm mysqli eskidi artık 1-2 yıla desteğinide keserler o yüzden verdiğim linkteki altyapı script işinizi görecektir html bilginiz varsa tema giydirip kullanabilirsiniz
- Konular
- 31
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 22d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 3,068
- DevLira
- 6
Öneriniz için teşekkürler, haklısınız, daha sade bir altyapı gibi duruyor, öyle yapacağım.![]()
Darkbey & HEDA Hakiki Oldschool Altyapı Panel PHP8.4
Herkes'e uzun bir zaman sonra tekrardan merhaba bugün sizlerle yazmış olduğum script'i paylaşmak istedim +10 yıl olmuş foruma üye olalı bunun şerefine de sayabilirsiniz bu paylaşımı. Özellikle php ye yeni başlayan veya kendini geliştirmek isteyenler için paylaşıyorum ve o yüzden temel hali ile...forum.turkmmo.com
bu paylaştığım scripti kullanmanızı öneririm mysqli eskidi artık 1-2 yıla desteğinide keserler o yüzden verdiğim linkteki altyapı script işinizi görecektir html bilginiz varsa tema giydirip kullanabilirsiniz
- Konular
- 39
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 20 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 1,545
- DevLira
- 15
hocam ellerinize sağlık kurulumda yardımcı olabilir misiniz siteye kuracağım direk
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)