raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Darkbey - Durablee MHMS V2 PHP7.4 Full Improved System(Geliştirilmiş Panel) 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan darkbey42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 222
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
4.67 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bu paneli localhost'ta xampp 7.4 üzerinde kurdum ama her şey doğru olmasına rağmen beyaz ekran var, ne admin panel açılıyor ne de site, bu beyaz ekran hatası nasıl gideriliyor bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar bu paneli localhost'ta xampp 7.4 üzerinde kurdum ama her şey doğru olmasına rağmen beyaz ekran var, ne admin panel açılıyor ne de site, bu beyaz ekran hatası nasıl gideriliyor bilgisi olan var mı?
Hayır malesef her şey doğru değil, uygulama hatırladığım kadarıyla veritabanı şemalı çalışıyor lütfen tarayıcı da f12 tuşuna basıp consol çıktısını buraya gönderir misin?

Hayır malesef her şey doğru değil, uygulama hatırladığım kadarıyla veritabanı şemalı çalışıyor lütfen tarayıcı da f12 tuşuna basıp consol çıktısını buraya gönderir misin?
Hızlı yanıtınız için çok teşekkürler, console kısmında sadece şu şekilde bir yazı var, xampp 7.4 kurulu

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

Hızlı yanıtınız için çok teşekkürler, console kısmında sadece şu şekilde bir yazı var, xampp 7.4 kurulu

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
Evet bura da server responded with a status of 404 (Not Found)
Bağlantı başarırız doğru bağlantı olduğundan emin olun MySQL şuan da aktif mi çalışıyor durumda mı? Xampp log incelediniz mi? Eğer sql phpmyadmin e yüklemediyseniz oraya yükleyip Metin2 sunucusuna ihtiyaç duymadan bağlantıyı sağlayabilirsiniz eğer sanallaştırma kullanmıyorsanız?

Evet bura da server responded with a status of 404 (Not Found)
Bağlantı başarırız doğru bağlantı olduğundan emin olun MySQL şuan da aktif mi çalışıyor durumda mı? Xampp log incelediniz mi? Eğer sql phpmyadmin e yüklemediyseniz oraya yükleyip Metin2 sunucusuna ihtiyaç duymadan bağlantıyı sağlayabilirsiniz eğer sanallaştırma kullanmıyorsanız?
Log'larda olumsuz bir durum gözükmüyor, ilaveten mysql ayarlarında da bir sorun yok yani mesela bilerek mysql şifresini yanlış giriyorum o zaman hata geliyor bağlanılamadı diye, ama doğru bilgileri girince beyaz ekran geliyor ve bağlanmıyor, direkt Metin2 sunucumun veritabanına yükledim dakbey veritabanını, bağlantıda bir problem yok yani ama beyaz sayfa geliyor nedense

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri