Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Darkbey - Durablee MHMS V2 PHP7.4 Full Improved System(Geliştirilmiş Panel) 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan darkbey42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 222
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
4.67 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler
sistem/ayarlar.php dosyası içerisinde SITE_URL biçiminiz doğrumu
doğruydu hocam sadece ilk girişte bunu yapıyordu örnek sıralamaya tıkladığımda normal site görünümü geliyordu

doğruydu hocam sadece ilk girişte bunu yapıyordu örnek sıralamaya tıkladığımda normal site görünümü geliyordu
Buna sebebiyet internet hızınızın sebebide olabilir.bazen bende oluyordu başka sayfada değil de ana sayfada geliyor du sorunu mysql den çıktığı oluyordu. Ama darkbeyin dediği gibi ayarlar.php de site urlsi olan bölüme " " gibi yazmanız bazısında sonunda " / " bu işaret olmadan oluyor ama bazı kodlamalarda gerekiyor. kendim yaşadığım bir sorundu bu bir zamanlar. sende ona göre kontrolleri sağlarsın.

bu paylaştığım scripti kullanmanızı öneririm mysqli eskidi artık 1-2 yıla desteğinide keserler o yüzden verdiğim linkteki altyapı script işinizi görecektir html bilginiz varsa tema giydirip kullanabilirsiniz
Düzenleme şansınız vardır belki neden bu güzel eseri çöp edesiniz ki :)

Düzenleme şansınız vardır belki neden bu güzel eseri çöp edesiniz ki :)
Komple altyapı restorasyon yapılabilir ama vakit ister vaktim pek yok eskisi gibi bunu yaparkende vaktim yoktu mysqli biraz kolay olduğu için yapıp paylaştım biliyorsunuzki ilk hali php mysql ile yazılmış php 5.6 dan sonra çalışmıyordu mysqli ye çevirmek gene uğraştırıcıydı ama temel kod yapısını bozmadan yapılabildiği için tercih ettim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri