- Konular
- 83
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 340
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 6,196
- DevLira
- 66
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sistem/ayarlar.php dosyası içerisinde SITE_URL biçiminiz doğrumuEkli dosyayı görüntüle 153642bu şekilde oluyor hocam sadece ilk girişte böyle oluyor herhangi bir sayfaya gidince düzeliyor tema geliyor
- Konular
- 39
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 1,575
- DevLira
- 15
doğruydu hocam sadece ilk girişte bunu yapıyordu örnek sıralamaya tıkladığımda normal site görünümü geliyordusistem/ayarlar.php dosyası içerisinde SITE_URL biçiminiz doğrumu
- Konular
- 313
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 15d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 424
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 1,143
- DevLira
- 3
Buna sebebiyet internet hızınızın sebebide olabilir.bazen bende oluyordu başka sayfada değil de ana sayfada geliyor du sorunu mysql den çıktığı oluyordu. Ama darkbeyin dediği gibi ayarlar.php de site urlsi olan bölüme "doğruydu hocam sadece ilk girişte bunu yapıyordu örnek sıralamaya tıkladığımda normal site görünümü geliyordu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
" gibi yazmanız bazısında sonunda " / " bu işaret olmadan oluyor ama bazı kodlamalarda gerekiyor. kendim yaşadığım bir sorundu bu bir zamanlar. sende ona göre kontrolleri sağlarsın.- Katılım
- 6 Tem 2013
- Konular
- 313
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 15d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 424
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 1,143
- DevLira
- 3
Düzenleme şansınız vardır belki neden bu güzel eseri çöp edesiniz ki![]()
Darkbey & HEDA Hakiki Oldschool Altyapı Panel PHP8.4
Herkes'e uzun bir zaman sonra tekrardan merhaba bugün sizlerle yazmış olduğum script'i paylaşmak istedim +10 yıl olmuş foruma üye olalı bunun şerefine de sayabilirsiniz bu paylaşımı. Özellikle php ye yeni başlayan veya kendini geliştirmek isteyenler için paylaşıyorum ve o yüzden temel hali ile...forum.turkmmo.com
bu paylaştığım scripti kullanmanızı öneririm mysqli eskidi artık 1-2 yıla desteğinide keserler o yüzden verdiğim linkteki altyapı script işinizi görecektir html bilginiz varsa tema giydirip kullanabilirsiniz

- Konular
- 83
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 340
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 6,196
- DevLira
- 66
Komple altyapı restorasyon yapılabilir ama vakit ister vaktim pek yok eskisi gibi bunu yaparkende vaktim yoktu mysqli biraz kolay olduğu için yapıp paylaştım biliyorsunuzki ilk hali php mysql ile yazılmış php 5.6 dan sonra çalışmıyordu mysqli ye çevirmek gene uğraştırıcıydı ama temel kod yapısını bozmadan yapılabildiği için tercih ettim.Düzenleme şansınız vardır belki neden bu güzel eseri çöp edesiniz ki![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)