kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Darkbey - Durablee MHMS V2 PHP7.4 Full Improved System(Geliştirilmiş Panel) 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan darkbey42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 222
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
4.67 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Log'larda olumsuz bir durum gözükmüyor, ilaveten mysql ayarlarında da bir sorun yok yani mesela bilerek mysql şifresini yanlış giriyorum o zaman hata geliyor bağlanılamadı diye, ama doğru bilgileri girince beyaz ekran geliyor ve bağlanmıyor, direkt Metin2 sunucumun veritabanına yükledim dakbey veritabanını, bağlantıda bir problem yok yani ama beyaz sayfa geliyor nedense
Bağlantı kuramıyor bağlantı izinlerini kontrol ettiniz mi? Sorun bağlantı yapılandırmasında bağlantı kuramıyor, bağlantı kurulduktan sonra tabloları okuyup insert edecektir uygulama, böylece çalışacaktır panel.

@darkbey42 PHP her zaman yormuştur kullanıcıyı 😑

Bağlantı kuramıyor bağlantı izinlerini kontrol ettiniz mi? Sorun bağlantı yapılandırmasında bağlantı kuramıyor, bağlantı kurulduktan sonra tabloları okuyup insert edecektir uygulama, böylece çalışacaktır panel.

@darkbey42 PHP her zaman yormuştur kullanıcıyı 😑
Emin olmak için oyunun sunucu ip'si yerine direkt xampp'ın kendi mysql servisine bağladım siteyi fakat yine aynı beyaz hata geliyor, localhost'ta çalışmak için sisteme bir şeyler yapılması gerekiyor belli fakat ne olduğunu bilmiyorum maalesef, yani bağlantı ayarları yapılandırması vs hiçbir sorun yok, tamamen yapılması gereken ufak bir şey var ama ne işte bilmiyorum.

Sorun çözüldü arkadaşlar, yalnızca ve yalnızca appserv-win32-8.4.0 sürümüyle çalışıyor panel, bunun haricinde bir sürüm kurunca beyaz ekran hatası alınıyor bilginiz olsun.

Sorun çözüldü arkadaşlar, yalnızca ve yalnızca appserv-win32-8.4.0 sürümüyle çalışıyor panel, bunun haricinde bir sürüm kurunca beyaz ekran hatası alınıyor bilginiz olsun.
sorunun çözülmesine sevindim diğer sürümlerde short_open_tag kapalı oldugu için beyaz ekran alımış olabilirsiniz

sorunun çözülmesine sevindim diğer sürümlerde short_open_tag kapalı oldugu için beyaz ekran alımış olabilirsiniz
Teşekkür ederim, uygunluğumda ilgili sürümlerde belirtilen ayarı açıp deneyeceğim, emeğinize sağlık.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri