romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı İRİS PANEL KULLANILIR MI?

torin

Level 2
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Üye
Konular
14
Online süresi
8d 3h
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 3 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
1,356
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İRİS PANEL KULLANILIRMI YOKSA ÖNERİNİZ VARMI

Bilgisayarlar bir tl tutarına göre denk tutulsaydı insanlar metin2 oynamazdı hile çalışıyor konusuna gelelim kos koca windows şirketinin ürününü cracklı kullanıyorsunuz bir uygulama çıktığınızda crack diye google'de aratıyoruz (tüm insanlar) illaki bir savaş olmak zorunda bunun için hile çalışıyor olabilir ama karşı taraf hep bu şekil kalacak demiyor şuan da çalışmıyor bunu ek olarak ekleyim.. iftira konusu zaten başlıca tamamen doğru bir konu herkes ürün satar herkes e ticaret yapar ama herkes başarılı olamaz insanlar piskolojik olarak hiç bir zaman kendi hatasını da kabullenmez.
tüm oyunları da oynaman güzelmiş zevk aldıysan ne mutlu
Hile olacak elbet ama siz bunun için hiç birşey yapmıyorsunuz panel üyelerine hile kimliklerini bul fixle diyorsunuz çekiliyorsunuz kenara :D cracklı kullanıyorsunuz derken fakir değilim kardeşim düşüncene katılmıyorum. tüm oyunları da oynaman güzelmiş zevk aldıysan ne mutlu sorunda bu zevk almadım mutluda olmadım kardeşim artık yeni server açıldığında girmeden soruyorum irispanel mi girmiyorum burda 3 5 kişi düşüncesini söyleyenlere laf atmış bot hesap basmayın konuya lütfen. :D neyse irispanel pişmanlıktır. iyi forumlar son yanıt.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri