Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı İRİS PANEL KULLANILIR MI?

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

İRİS PANEL KULLANILIRMI YOKSA ÖNERİNİZ VARMI

Bilgisayarlar bir tl tutarına göre denk tutulsaydı insanlar metin2 oynamazdı hile çalışıyor konusuna gelelim kos koca windows şirketinin ürününü cracklı kullanıyorsunuz bir uygulama çıktığınızda crack diye google'de aratıyoruz (tüm insanlar) illaki bir savaş olmak zorunda bunun için hile çalışıyor olabilir ama karşı taraf hep bu şekil kalacak demiyor şuan da çalışmıyor bunu ek olarak ekleyim.. iftira konusu zaten başlıca tamamen doğru bir konu herkes ürün satar herkes e ticaret yapar ama herkes başarılı olamaz insanlar piskolojik olarak hiç bir zaman kendi hatasını da kabullenmez.
tüm oyunları da oynaman güzelmiş zevk aldıysan ne mutlu
Hile olacak elbet ama siz bunun için hiç birşey yapmıyorsunuz panel üyelerine hile kimliklerini bul fixle diyorsunuz çekiliyorsunuz kenara :D cracklı kullanıyorsunuz derken fakir değilim kardeşim düşüncene katılmıyorum. tüm oyunları da oynaman güzelmiş zevk aldıysan ne mutlu sorunda bu zevk almadım mutluda olmadım kardeşim artık yeni server açıldığında girmeden soruyorum irispanel mi girmiyorum burda 3 5 kişi düşüncesini söyleyenlere laf atmış bot hesap basmayın konuya lütfen. :D neyse irispanel pişmanlıktır. iyi forumlar son yanıt.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri