xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı İRİS PANEL KULLANILIR MI?

torin

Level 2
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Üye
Konular
14
Online süresi
8d 3h
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 3 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
1,356
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İRİS PANEL KULLANILIRMI YOKSA ÖNERİNİZ VARMI

Files satıcılarının satış yapamayınca iftira attığı uydurduğu para kazanmayınca suç atacak yer aradığı günahsız kurban seçilen IRISPANEL içeride dönen aile ortamı var ne yaptığını ne ayarladığını biliyorsan hiçbir sorun yaşamazsın birisi yukarıda donma kasma demiş büyük ihtimal sunucuları yüzünden kaliteli macun kullanıyor olabilir yoksa nasıl donacak :)
Valla ne files satıcısıyım nede iftira atacak bir kişi değil bir kişi kendini nasıl biliyorsa çevresinde ki insanları da öyle görürmüş. Ben bir oyuncuyum ve oyuncu olarak görüşlerimi söyledim sayısız sunucunuzda oynadım ve ne olduğunu biliyorum geliştirmeyi bilmeyen kişilere kötü filesinizi pazarladığınızı herkes biliyor bütün sunucularınız da hile açılıyor kasma donma ve kayma ver filesinizde fark etmez arkadaşlar kaliteli macun felan demiş kendi arasında dalga geçmeye çalışmış 30 bin tl pc niz olsada irispanel sunucularına kasma donma alırsınız test ettik sorabilirsiniz oyunculara ve ya girip oynayabilirsiniz. :)

Valla ne files satıcısıyım nede iftira atacak bir kişi değil bir kişi kendini nasıl biliyorsa çevresinde ki insanları da öyle görürmüş. Ben bir oyuncuyum ve oyuncu olarak görüşlerimi söyledim sayısız sunucunuzda oynadım ve ne olduğunu biliyorum geliştirmeyi bilmeyen kişilere kötü filesinizi pazarladığınızı herkes biliyor bütün sunucularınız da hile açılıyor kasma donma ve kayma ver filesinizde fark etmez arkadaşlar kaliteli macun felan demiş kendi arasında dalga geçmeye çalışmış 30 bin tl pc niz olsada irispanel sunucularına kasma donma alırsınız test ettik sorabilirsiniz oyunculara ve ya girip oynayabilirsiniz. :)
Bilgisayarlar bir tl tutarına göre denk tutulsaydı insanlar metin2 oynamazdı hile çalışıyor konusuna gelelim kos koca windows şirketinin ürününü cracklı kullanıyorsunuz bir uygulama çıktığınızda crack diye google'de aratıyoruz (tüm insanlar) illaki bir savaş olmak zorunda bunun için hile çalışıyor olabilir ama karşı taraf hep bu şekil kalacak demiyor şuan da çalışmıyor bunu ek olarak ekleyim.. iftira konusu zaten başlıca tamamen doğru bir konu herkes ürün satar herkes e ticaret yapar ama herkes başarılı olamaz insanlar piskolojik olarak hiç bir zaman kendi hatasını da kabullenmez.
tüm oyunları da oynaman güzelmiş zevk aldıysan ne mutlu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri