Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İris panel veya mezunost ile çalışılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfali31
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 814

alfali31

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
2d 8h
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 7 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
41
MmoLira
1,115
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba metin2 server açmak istiyorum iris panel ve mezuhost öneriliyor sizce hangisi daha iyi? Buralardan alma nedenim gelişim açısıından pek bilgim yok hazır sunucu ve files işlerini bize sundukları için…

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Arkadaşlar bazı yorumlarda sunucularda lag donma ve hile kullanımları irisde oluyor olarak gördüm yaşadınız mı böyle sorunlar?
İrispanelde herhangi bir saldırıda sitene erişim sağlayamazsın. Bilgin yok ise kolaylık bakımından gayet el verişli. Oyun açtın diyelim hiç bir hilenin önüne geçemezsin.

Mezuhost ile makine olarak çalıştım berbat diyebilirim.
Ben açıkcası iris panelle çalıştım Çokta iyi ama sadece Fileste BP yok Diğer türlü ilgi ve alakaları gerçekten iyi Ben tavsiye ederim ama genede sizin bileceğiniz bir durum bu :D İyi forumlar dilerim.

Arkadaşlar merhaba metin2 server açmak istiyorum iris panel ve mezuhost öneriliyor sizce hangisi daha iyi? Buralardan alma nedenim gelişim açısıından pek bilgim yok hazır sunucu ve files işlerini bize sundukları için…
İris panel kullanmış biri olarak memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Arkadaşlar bazı yorumlarda sunucularda lag donma ve hile kullanımları irisde oluyor olarak gördüm yaşadınız mı böyle sorunlar?

İrispanelde herhangi bir saldırıda sitene erişim sağlayamazsın. Bilgin yok ise kolaylık bakımından gayet el verişli. Oyun açtın diyelim hiç bir hilenin önüne geçemezsin.

Mezuhost ile makine olarak çalıştım berbat diyebilirim.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri