- Konular
- 2
- Online süresi
- 2d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 7 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 1,115
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar merhaba metin2 server açmak istiyorum iris panel ve mezuhost öneriliyor sizce hangisi daha iyi? Buralardan alma nedenim gelişim açısıından pek bilgim yok hazır sunucu ve files işlerini bize sundukları için…
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
İris panel kullanmış biri olarak memnun kaldım. Tavsiye ederim.Arkadaşlar merhaba metin2 server açmak istiyorum iris panel ve mezuhost öneriliyor sizce hangisi daha iyi? Buralardan alma nedenim gelişim açısıından pek bilgim yok hazır sunucu ve files işlerini bize sundukları için…
İrispanelde herhangi bir saldırıda sitene erişim sağlayamazsın. Bilgin yok ise kolaylık bakımından gayet el verişli. Oyun açtın diyelim hiç bir hilenin önüne geçemezsin.Arkadaşlar bazı yorumlarda sunucularda lag donma ve hile kullanımları irisde oluyor olarak gördüm yaşadınız mı böyle sorunlar?
Mezuhost ile makine olarak çalıştım berbat diyebilirim.
- Konular
- 1,225
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 6,028
- Altın Konu
- 435
- Başarım Puanı
- 349
- MmoLira
- 3,868
- DevLira
- 6
Ben açıkcası iris panelle çalıştım Çokta iyi ama sadece Fileste BP yok Diğer türlü ilgi ve alakaları gerçekten iyi Ben tavsiye ederim ama genede sizin bileceğiniz bir durum bu
İyi forumlar dilerim.
İyi forumlar dilerim.- Katılım
- 26 Mar 2024
- Konular
- 1,286
- Çözüm
- 91
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 4,104
- Altın Konu
- 571
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 137,651
- DevLira
- 450
İris panel kullanmış biri olarak memnun kaldım. Tavsiye ederim.Arkadaşlar merhaba metin2 server açmak istiyorum iris panel ve mezuhost öneriliyor sizce hangisi daha iyi? Buralardan alma nedenim gelişim açısıından pek bilgim yok hazır sunucu ve files işlerini bize sundukları için…
- Konular
- 2
- Online süresi
- 2d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 7 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 1,115
- DevLira
- 0
Arkadaşlar bazı yorumlarda sunucularda lag donma ve hile kullanımları irisde oluyor olarak gördüm yaşadınız mı böyle sorunlar?
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,721
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,550
- DevLira
- 753
İrispanelde herhangi bir saldırıda sitene erişim sağlayamazsın. Bilgin yok ise kolaylık bakımından gayet el verişli. Oyun açtın diyelim hiç bir hilenin önüne geçemezsin.Arkadaşlar bazı yorumlarda sunucularda lag donma ve hile kullanımları irisde oluyor olarak gördüm yaşadınız mı böyle sorunlar?
Mezuhost ile makine olarak çalıştım berbat diyebilirim.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)