mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Metin botu + diğer hileler SOURCE [Visual basic]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sssman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

peki bu belirli aralıklar gelmeden eski haline çevirip tekrar değiştirsek
hile kullanım sıklığını azaltmak faydalı oluyor ama kesin çözüm sunmuyor. kesin çözüm ancak bu hatayı bypass edecek yöntem bulunursa olur

hile kullanım sıklığını azaltmak faydalı oluyor ama kesin çözüm sunmuyor. kesin çözüm ancak bu hatayı bypass edecek yöntem bulunursa olur
bu arada çok teşekkür ediyorum hocam 0 bilgiyle başlamıştım videolarınızı izlemeye şimdi öğrettiniz şeyleri farklı serverlarda uygulayabiliyorum ve ayrıyeten bahsetmiş olduğum amd işlemcilerde pointer çıkmama sorunumuda çözdüm. çok teşekkür ediyorum size tekrardan

bu arada çok teşekkür ediyorum hocam 0 bilgiyle başlamıştım videolarınızı izlemeye şimdi öğrettiniz şeyleri farklı serverlarda uygulayabiliyorum ve ayrıyeten bahsetmiş olduğum amd işlemcilerde pointer çıkmama sorunumuda çözdüm. çok teşekkür ediyorum size tekrardan
birilerinin gelişimine katkı sağladıysam ne mutlu bana :)

Merhaba videolarinizdaki uriel engine ile zetada testler yaptim fakat sabit bir deger bulamiyorum surekli yukselip alcaliyor ve birsey yapiyorum bendemi yanlis var yoksa zete ile baslamamalimiyim kendimi gelistirmeye

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri