Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. Sizler için visual basic ile yapılan ve bot yapımının temeli sayılabilecek bir program yazdım. tek satır kod ile metin2ye bot kodlayabilirsiniz. geliştirmek isteyen için source dosyasını da ekledim, Sourceyi geliştirip kalıcı pointerlar ile yeniden düzenleyebilirsiniz.
Metinlerden slot çıkan serverlarda verimli çalışmaz sürekli slotlara ışınlanabilir. bol metinli slotsuz 55 120 tarzda serverlarda kusursuz çalışır.
ÖNEMLİ NOT:
lütfen benden serverlarda paralı hile ve sair şeyler talep etmeyin. ben metin2 oynamıyorum. hobi olarak hile kodluyordum bunları paylaşmaya başladım. siz de öğrenip ücretsiz şekilde kendi hilelerinizi her serverda kullanabilirsiniz. iyi forumlar.
source ve hile:
programı yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.
Metinlerden slot çıkan serverlarda verimli çalışmaz sürekli slotlara ışınlanabilir. bol metinli slotsuz 55 120 tarzda serverlarda kusursuz çalışır.
ÖNEMLİ NOT:
lütfen benden serverlarda paralı hile ve sair şeyler talep etmeyin. ben metin2 oynamıyorum. hobi olarak hile kodluyordum bunları paylaşmaya başladım. siz de öğrenip ücretsiz şekilde kendi hilelerinizi her serverda kullanabilirsiniz. iyi forumlar.
source ve hile:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
programı yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. başka bir arkadaş konuyla alakalı video çekti
link var zatensa reis indirme linki plssssss
sa reis indirme linki plssssss
hata veriyor dc varmı
dc kullanmıyorum. programı yönetici olarak çalıştır. oyunun adını doğru yaz. .net framework yüklü değilse yüklehata veriyor dc varmı
link var zatensa reis indirme linki plssssss

dc kullanmıyorum. programı yönetici olarak çalıştır. oyunun adını doğru yaz. .net framework yüklü değilse yüklehata veriyor dc varmı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)