HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yeni çıkan metne gitme mantığı mı ?youtube videolarımda ve konularımda var
evet, biraz siz çaba gösterin, insanların her şeyi direkt hazır haliyle beklediğini gördükçe umudumu kaybediyorumyeni çıkan metne gitme mantığı mı ?
ben bu yöntemleri hilelerin nasıl bulunduğunu öğrenmek için günlerce uyumadan sıkılmadan her şeyi kurcaladım araştırdım, sizin önünüze serilmiş yöntemler var hala soruyorsunuz 
yeni bir ud cheatengine derlesek değer değiştirince gene oyundan atarmıevet, biraz siz çaba gösterin, insanların her şeyi direkt hazır haliyle beklediğini gördükçe umudumu kaybediyorumben bu yöntemleri hilelerin nasıl bulunduğunu öğrenmek için günlerce uyumadan sıkılmadan her şeyi kurcaladım araştırdım, sizin önünüze serilmiş yöntemler var hala soruyorsunuz
![]()
oyundan atmasının sebebi oyunun içindeki kodlara müdehale etmenden kaynaklanıyor, dışarıdan müdehale olduğunda oyun belirli aralıklarla eski değerlerle yeni değerleri karşılaştırıyor anormal bişe tespit ederse atıyor. eski uriel gibi değil yaniyeni bir ud cheatengine derlesek değer değiştirince gene oyundan atarmı
peki bu belirli aralıklar gelmeden eski haline çevirip tekrar değiştirsekoyundan atmasının sebebi oyunun içindeki kodlara müdehale etmenden kaynaklanıyor, dışarıdan müdehale olduğunda oyun belirli aralıklarla eski değerlerle yeni değerleri karşılaştırıyor anormal bişe tespit ederse atıyor. eski uriel gibi değil yani
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)