Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Metin botu + diğer hileler SOURCE [Visual basic]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sssman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
yeni çıkan metne gitme mantığı mı ?
evet, biraz siz çaba gösterin, insanların her şeyi direkt hazır haliyle beklediğini gördükçe umudumu kaybediyorum :D ben bu yöntemleri hilelerin nasıl bulunduğunu öğrenmek için günlerce uyumadan sıkılmadan her şeyi kurcaladım araştırdım, sizin önünüze serilmiş yöntemler var hala soruyorsunuz :)

evet, biraz siz çaba gösterin, insanların her şeyi direkt hazır haliyle beklediğini gördükçe umudumu kaybediyorum :D ben bu yöntemleri hilelerin nasıl bulunduğunu öğrenmek için günlerce uyumadan sıkılmadan her şeyi kurcaladım araştırdım, sizin önünüze serilmiş yöntemler var hala soruyorsunuz :)
yeni bir ud cheatengine derlesek değer değiştirince gene oyundan atarmı

yeni bir ud cheatengine derlesek değer değiştirince gene oyundan atarmı
oyundan atmasının sebebi oyunun içindeki kodlara müdehale etmenden kaynaklanıyor, dışarıdan müdehale olduğunda oyun belirli aralıklarla eski değerlerle yeni değerleri karşılaştırıyor anormal bişe tespit ederse atıyor. eski uriel gibi değil yani

oyundan atmasının sebebi oyunun içindeki kodlara müdehale etmenden kaynaklanıyor, dışarıdan müdehale olduğunda oyun belirli aralıklarla eski değerlerle yeni değerleri karşılaştırıyor anormal bişe tespit ederse atıyor. eski uriel gibi değil yani
peki bu belirli aralıklar gelmeden eski haline çevirip tekrar değiştirsek

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri