HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hile kullanım sıklığını azaltmak faydalı oluyor ama kesin çözüm sunmuyor. kesin çözüm ancak bu hatayı bypass edecek yöntem bulunursa olurpeki bu belirli aralıklar gelmeden eski haline çevirip tekrar değiştirsek
bu arada çok teşekkür ediyorum hocam 0 bilgiyle başlamıştım videolarınızı izlemeye şimdi öğrettiniz şeyleri farklı serverlarda uygulayabiliyorum ve ayrıyeten bahsetmiş olduğum amd işlemcilerde pointer çıkmama sorunumuda çözdüm. çok teşekkür ediyorum size tekrardanhile kullanım sıklığını azaltmak faydalı oluyor ama kesin çözüm sunmuyor. kesin çözüm ancak bu hatayı bypass edecek yöntem bulunursa olur
birilerinin gelişimine katkı sağladıysam ne mutlu banabu arada çok teşekkür ediyorum hocam 0 bilgiyle başlamıştım videolarınızı izlemeye şimdi öğrettiniz şeyleri farklı serverlarda uygulayabiliyorum ve ayrıyeten bahsetmiş olduğum amd işlemcilerde pointer çıkmama sorunumuda çözdüm. çok teşekkür ediyorum size tekrardan

Merhaba videolarinizdaki uriel engine ile zetada testler yaptim fakat sabit bir deger bulamiyorum surekli yukselip alcaliyor ve birsey yapiyorum bendemi yanlis var yoksa zete ile baslamamalimiyim kendimi gelistirmeye
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)