HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Muhteşem atıcaktım yanlış atmışım neden bukadar tedirgin oldun ki@Can Öcalan komik bişeymi var abisi attığım yoruma saçma sapan şeyler atıyosun

Attığın Reaksiyon biraz alaycı dalga geçme reaksiyonu çünkü tedirgin olmadım sinir oldum sadeceMuhteşem atıcaktım yanlış atmışım neden bukadar tedirgin oldun ki![]()
İkimizde burda ekmek parası için uğraşıyoruz diye düşünüyorum , forumdaki bazı gereksiz insanlar gibi 20 25 yaşına gelmiş ama tiynetsiz insanlardan değilim. Muhteşem atıcaktım fakat yanlış atmışım kusura bakma tuncer abi.Attığın Reaksiyon biraz alaycı dalga geçme reaksiyonu çünkü tedirgin olmadım sinir oldum sadece
Estağfurullah Bazı dünyaya yanlışlıkla gelmiş insanlar var yorumlarıma öyle alaycı şekilde reaksiyon bırakıyor onlardan sebeb sana tepki göstedim senin niyetin başka sen kusura bakma , Umarım benden daha çok ekmek parası kazanırsınİkimizde burda ekmek parası için uğraşıyoruz diye düşünüyorum , forumdaki bazı gereksiz insanlar gibi 20 25 yaşına gelmiş ama tiynetsiz insanlardan değilim. Muhteşem atıcaktım fakat yanlış atmışım kusura bakma tuncer abi.
Teşekkür ediyorum abi seviliyosun hayırlı akşamlar <3Estağfurullah Bazı dünyaya yanlışlıkla gelmiş insanlar var yorumlarıma öyle alaycı şekilde reaksiyon bırakıyor onlardan sebeb sana tepki göstedim senin niyetin başka sen kusura bakma , Umarım benden daha çok ekmek parası kazanırsın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)