Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Ücretli Destek, Files,

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan banlı grand oyuncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bro sana lafım yokki ama çoğu bu şekilde dedim zten hepsi demedim timofcut dediğin çocukta snayzerin paylaşılan filesine 1-2 şey eklemiş satıyor ondan alan bikaç tanıdığım var :D bilişim filesleri daha iyi diyorlar referansı varmı bitane onu söyle bana bro

atakan bakır files satmıyor ücretli iş yapar yaptığı işide düzgün yapar. ama satış yapan birsürü tokatçı var bunuda bil .
şimdi Ömür ile alakalı bir şikayet almadım ama eğer öyle birşey yapıyorsa o onun ayıbıdır ve bu konunun altına yazan bitane adam var ona bakarsan daha düne kadar bilgisi yoktu şimdi developer :D ama haklısın doğru söylüyosun kusura bakma yanlış düşünmüşüm

Fatura kesmeyenlerden alışveriş yapmamanı öneririm Fatura kesiyorsa alışveriş yap çoğu kişi hatta herkes faturasız iş yapıyor

hiçbir hak talep edemiyorsun sana varez dosyaları verip sonra cenazem var annem hasta diyip kandırıyorlar bilgin olsun

Forumda bildiğim isteyene fatura kesen bi tuncer var ,
Yinede dikkatli olmanı öneririm test server sunmayan filesleride alma
Fatura kesen işini doğru yapmış oluyor demek değil tuncerden ziyade bilişimlerde fatura kesiyor sonuçlar ortadadır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri