YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Ücretli Destek, Files,

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan banlı grand oyuncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Konular
3
Online süresi
1d 2h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
28
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi günler. server açmak istiyorum. arkadaşlar girecek sadece. store bulunan bir site olacak ancak 175.123.02.05 tarzı olması bile yeterli. uzun süre açık kalacak. süresiz de denilebilir. Sorunsuz bir files alıp düzenlemek istiyorum. Düzenleme sırasında bilgi eksikliğini tamamlayacak destek aramaktayım esas olarak. Yazılımcı değilim ve işim gereği haşır neşir de olamadım. Bu bilinip de gelinsin. Ancak çeviri, çeşitli oyunlarda veritabanı edit gibi şeyleri hobi olarak geçmişte yaptım. Python, c++ gibi programlar aracılığı ile istediğim şeyi düzenlemem gerekiyor ise uygun yol gösterildikten sonra işçiliği halledebilirim. Yeter ki yapılanları kontrol ve yol yordam kısmında tecrübeli bir arkadaşla çalışayım.

İşini seven arkadaşlar yazar ise sevinirim.

Efsun oranları, gelme sayıları gibi spesifik değişiklikler yapmak istiyorum. kısa bir liste:
VERİTABANI, FİLES, hakkında​

1-250 level

Güncel TR files üzerine değişiklik yapılarak

Lycan karakteri olmayacak

Won sistemi olsun. 2T yang sınırı olsun. Won, külçe, 24 ayar altın yüzük gibi nesnelerin satıldığı bir kuyumcu NPC olsun.

2 karakter sınırı olsun. Depo her yerden açılabilsin.

Balıkçı botu olmayacak.

Efsun botu olacak.

EFSUN SİSTEMİ: 6 normal, 1 küre ile 4 arttırma+ ile. 7+4 efsun gelsin.

OFFLİNE PAZAR SİSTEMİ OLSUN. (yang ile çalışsın)

Ticaret sistemi olsun.

Oto event sistemi

Ticaret kaydı olsun. Player-player kaydı. Hesap-siteden erişim sağlansın.

4 CH, hızlı kanal değiştirme sistemi olsun.

Elemental hasar tipleri ve moblar etkin olsun. Mitsi tipleri olan Şimşek, rüzgar, karanlık, ateş, savunmaları, efsun olarak da olsun.

KULLANICI ARAYÜZÜ​

K envanteri 10*40 şeklinde olsun.

4 sayfa envanter, kapalı şekilde

KARAKTER STAT’s​

İTEMLER VE KİMİ EKLENTİLER​

Kostüm event ödülü olur en fazla

Yansıtma, canavar avcısı ve dönüşüm sistemi, ejder simyası, kuşak, vs olsun

Boss bilgi sistemi gibi amatöre yardımcı sistemler olmasın

İtem dönüştürme olmayacak, dönüşüm itemleri uygun yerlerden direk düşebilecek.

Ok çantası olsun

NPC​

Kuyumcu NPC

NPC ler düşen itemleri iyi bir fiyata alsınlar.

+ basma itemleri oyun içerisinde kimi yerlerde dolaşan NPC lerde olsun.

Balıkçı NPC: Balıkları iyi fiyata alsın. Balık satılsın.

MOB ve METİNLER​

250 e ye kadar metin taşı olsun.

İçerikler her lvl e düşsün. Lvl sınırlandırması olmasın.

Düşecek itemler yeniden düzenlenecek.

Metin canları aşırı çok olsun, slot çıkarma sık olsun. Bir tane Boss atsın.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Fatura kesmeyenlerden alışveriş yapmamanı öneririm Fatura kesiyorsa alışveriş yap çoğu kişi hatta herkes faturasız iş yapıyor

hiçbir hak talep edemiyorsun sana varez dosyaları verip sonra cenazem var annem hasta diyip kandırıyorlar bilgin olsun

Forumda bildiğim isteyene fatura kesen bi tuncer var ,
Yinede dikkatli olmanı öneririm test server sunmayan filesleride alma
@Timeofcut @atakanbakir vs vs. gibi oyun geliştiricileride zaten fatura kesmiyor önemli olan sağlam adamdan alman mesela bu adamlar bu zamana kadar sattığı fileslerde kimseyi mahcup etmedi öyüzden faturasız iş yapan adamların ekmeğine taş koyma derim sana dostum koskoca forumda bir tuncer kesiyor demişsin ozaman diğer kalan adamlar birşey yapamıyor mu :D?
Fatura kesmeyenlerden alışveriş yapmamanı öneririm Fatura kesiyorsa alışveriş yap çoğu kişi hatta herkes faturasız iş yapıyor

hiçbir hak talep edemiyorsun sana varez dosyaları verip sonra cenazem var annem hasta diyip kandırıyorlar bilgin olsun

Forumda bildiğim isteyene fatura kesen bi tuncer var ,
Yinede dikkatli olmanı öneririm test server sunmayan filesleride alma
bro sana lafım yokki ama çoğu bu şekilde dedim zten hepsi demedim timofcut dediğin çocukta snayzerin paylaşılan filesine 1-2 şey eklemiş satıyor ondan alan bikaç tanıdığım var :D bilişim filesleri daha iyi diyorlar referansı varmı bitane onu söyle bana bro

atakan bakır files satmıyor ücretli iş yapar yaptığı işide düzgün yapar. ama satış yapan birsürü tokatçı var bunuda bil .
şimdi Ömür ile alakalı bir şikayet almadım ama eğer öyle birşey yapıyorsa o onun ayıbıdır ve bu konunun altına yazan bitane adam var ona bakarsan daha düne kadar bilgisi yoktu şimdi developer :D ama haklısın doğru söylüyosun kusura bakma yanlış düşünmüşüm
[DEV]MAJESTE#2015 Discorddan ekle dostum 65-250 Oyun Alt Yapısı İle İlgileniyorum Uzun Zamandır.

@Can Öcalan komik bişeymi var abisi attığım yoruma saçma sapan şeyler atıyosun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri