Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
56002 Ċނ՞G ڝ¶ ITEM_USE USE_SPECIAL 1 NONE NONE NONE 0 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_CRITICAL_PCT 10 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0
Merhaba sorun devam ediyor mu?Sorunum Güncel. Yuzuk Slotuna Giyilecek Şekilde Uyarlayamadım
Yüzük slotuna giyilen itemlerde olduğu gibi item type nı ve sub typenını ITEM_UNIQUE UNIQUE_NONE bu şekilde yapınca itemi slota giyiyor mu?merhaba evet sorunum devam ediyor
Ben sistemi baştan sona inceleyip geri dönüş yapıyım bu şekilde sadece varsayımsal cevaplar yazıyorum.hayır ITEM_UNIQUE UNIQUE_NONE yapınca envaterde duruyor ama takmıyor
char_item.cpp atar mısın?teşekkür ederim şimdiden .
Dump proto olayı varmı sitemde yeni slot ekleme falanSorunum Güncel Varmı Bir Fikri Olan Daha Önce Eklenmiş Fileslerden bakarak Yola Çıktım Hiçbir Sorun Gözükmğyor Tek Sorunum İtemi Tıklayınca İtemin Kaybolması Diğer Fileslerdede ITEM_USE USE_SPECIAL bu şekilde eklenmiş fakat çalışıyor benim filesimde çalışmıyor.
Akşam eve gidince deneyip yazarım teşekkür ederim.Direk kopyalayıp atma korece olan tüm yazılar bozuldu. TITLE_UPGRADE bunu arat benim eklediğim yere ekle sendeki eski yerinden de sil.
merhaba TITLE_UPGRADE olan kısmı sizin eklediğiniz yere ekleyince protoları ITEM_USE USE_SPECIAL olunca bu sefer iteme tıklayınca bile unvan gelmiyor item olduğu gibi envaterde duruyor yani basınca hiçbirşey olmuyor ITEM_UNIQUE UNIQUE_NONE bu şekilde yapınca normalde hiç tepki vermiyordu bu sefer item kayboluyor ama slota takmıyorDirek kopyalayıp atma korece olan tüm yazılar bozuldu. TITLE_UPGRADE bunu arat benim eklediğim yere ekle sendeki eski yerinden de sil.
Baştan yeni bir şeyler yazılmalı sanırım aklıma farklı bir şey gelmiyor.merhaba TITLE_UPGRADE olan kısmı sizin eklediğiniz yere ekleyince protoları ITEM_USE USE_SPECIAL olunca bu sefer iteme tıklayınca bile unvan gelmiyor item olduğu gibi envaterde duruyor yani basınca hiçbirşey olmuyor ITEM_UNIQUE UNIQUE_NONE bu şekilde yapınca normalde hiç tepki vermiyordu bu sefer item kayboluyor ama slota takmıyor
sanırım bunun için özel slot açılmalı ozaman belki sorun çözülür değilmi ?Baştan yeni bir şeyler yazılmalı sanırım aklıma farklı bir şey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?