- Konular
- 99
- Online süresi
- 1ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 205
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 189
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 2,493
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
merhaba bu konudaki giymeli Giymeli Ünvan Sistemi ekledim fakat İtem proto.txt
item protoyu.txt kontrol ediyorum bir sorun gözükmür herşeyi doğru eklemişim
sistemde bu şekilde protoyu eklemem istenmiş bu şekilde ekleyince iteme tıklayınca item kayboluyor fakat Ünvan geliyor
yüzük olarak uyarlamaya calıştığımda ITEM_UNIQUE UNIQUE_NONE bu şekilde ekleyince itemi giyiyor ama Ünvanı Vermiyor Varmı Yardımcı Olabilecek Birisi Teşekkürler Şimdiden
item protoyu.txt kontrol ediyorum bir sorun gözükmür herşeyi doğru eklemişim
sistemde bu şekilde protoyu eklemem istenmiş bu şekilde ekleyince iteme tıklayınca item kayboluyor fakat Ünvan geliyor
item proto.txt:
56002 Ċނ՞G ڝ¶ ITEM_USE USE_SPECIAL 1 NONE NONE NONE 0 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_CRITICAL_PCT 10 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0
yüzük olarak uyarlamaya calıştığımda ITEM_UNIQUE UNIQUE_NONE bu şekilde ekleyince itemi giyiyor ama Ünvanı Vermiyor Varmı Yardımcı Olabilecek Birisi Teşekkürler Şimdiden
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhaba sorun devam ediyor mu?Sorunum Güncel. Yuzuk Slotuna Giyilecek Şekilde Uyarlayamadım
Yüzük slotuna giyilen itemlerde olduğu gibi item type nı ve sub typenını ITEM_UNIQUE UNIQUE_NONE...merhaba evet sorunum devam ediyor
Ben sistemi baştan sona inceleyip geri dönüş yapıyım bu...hayır ITEM_UNIQUE UNIQUE_NONE yapınca envaterde duruyor ama takmıyor
char_item.cpp atar mısın?teşekkür ederim şimdiden .
Sorunum Güncel Varmı Bir Fikri Olan Daha Önce Eklenmiş Fileslerden bakarak Yola Çıktım Hiçbir Sorun Gözükmğyor Tek Sorunum İtemi Tıklayınca...