ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Giymeli Ünvan Sisteminde Yardıma ihtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alemji21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Alemji21

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
99
Çözüm
29
Online süresi
1mo 8d
Reaksiyon Skoru
207
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 12 Gün
Başarım Puanı
189
MmoLira
2,604
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhaba bu konudaki giymeli Giymeli Ünvan Sistemi ekledim fakat İtem proto.txt
item protoyu.txt kontrol ediyorum bir sorun gözükmür herşeyi doğru eklemişim
sistemde bu şekilde protoyu eklemem istenmiş bu şekilde ekleyince iteme tıklayınca item kayboluyor fakat Ünvan geliyor
[CODE title="item proto.txt"]56002 Ċނ՞G ڝ¶ ITEM_USE USE_SPECIAL 1 NONE NONE NONE 0 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_CRITICAL_PCT 10 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0
[/CODE]

yüzük olarak uyarlamaya calıştığımda ITEM_UNIQUE UNIQUE_NONE bu şekilde ekleyince itemi giyiyor ama Ünvanı Vermiyor Varmı Yardımcı Olabilecek Birisi Teşekkürler Şimdiden

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sorunum Güncel Varmı Bir Fikri Olan Daha Önce Eklenmiş Fileslerden bakarak Yola Çıktım Hiçbir Sorun Gözükmğyor Tek Sorunum İtemi Tıklayınca İtemin Kaybolması Diğer Fileslerdede ITEM_USE USE_SPECIAL bu şekilde eklenmiş fakat çalışıyor benim filesimde çalışmıyor.
Dump proto olayı varmı sitemde yeni slot ekleme falan
Oyundaki başlatma hatasını serverde olmayan efsunlardan dolayı veriyormuş fakat sistemi şuanda ITEM_USE USE_SPECIAL 1 diye ekli olan itemi giymiyor iteme basınca ünvan geliyor fakat item kayboluyor bu sorun kaldı tek yardımcı olucak varmı iteme basınca kayboluyor
ITEM_UNIQUE UNIQUE_NONE vs diğer typeleride denedim çalışmıyor ünvan gostermiyor

Sorunum halen devam ediyor

Sorunum Güncel Varmı Bir Fikri Olan Daha Önce Eklenmiş Fileslerden bakarak Yola Çıktım Hiçbir Sorun Gözükmğyor Tek Sorunum İtemi Tıklayınca İtemin Kaybolması Diğer Fileslerdede ITEM_USE USE_SPECIAL bu şekilde eklenmiş fakat çalışıyor benim filesimde çalışmıyor.

Dump proto olayı varmı sitemde yeni slot ekleme falan

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri