Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
[[ ARKADAŞLAR EKSİK OLAN TEK ŞEY PYTHON LİBLERDEKİ CALENDAR.PY DİR ZATEN PCNİZDE ARAMA YAPIN ONU ROOT İÇİNE ATIN YANİ HERKEZDE OLAN BİR DOSYA ]]
Konu için teşekkürler @sonitex adlı kişi yazmıştır başka forumda satış konusu vardır
Yabancı türk farketmez satış yapan bir kişinin emekleri bu şekilde paylaşılması hiç doğru değildir.
Konuyu paylaşan sorunsuzdur diyebilir fakat büyük harflerle [TEK SORUN CALENDAR.PY] adlı pyyi roota at demesiyle olmuyor
Calendar.py libede atılabilir roota fazlalığa gerek yok sonuç olarak profesyonel yazılımcı ekipi paylaşıyor
Bilgi: paylaşılan halinde 3-4 adet sorun tespit ettim packetlerle ilgili çözdüm bu hali eksiktir ve hatalıdır oyununuzda packet sorununa yol açabilir.
Yabancı türk farketmez satış yapan bir kişinin emekleri bu şekilde paylaşılması hiç doğru değildir.
Konuyu paylaşan sorunsuzdur diyebilir fakat büyük harflerle [TEK SORUN CALENDAR.PY] adlı pyyi roota at demesiyle olmuyor
Calendar.py libede atılabilir roota fazlalığa gerek yok sonuç olarak profesyonel yazılımcı ekipi paylaşıyor

Bilgi: paylaşılan halinde 3-4 adet sorun tespit ettim packetlerle ilgili çözdüm bu hali eksiktir ve hatalıdır oyununuzda packet sorununa yol açabilir.
Kullanmada sorun görmüyorsun ama paylaşmada görüyorsun ilginçsiniz.Konu için teşekkürler @sonitex adlı kişi yazmıştır başka forumda satış konusu vardır
kardeşim diyorumki herhangi bi filesin liblerinden calendar.py yi alın sizde yoksa eğer kendi rootunuza atın bak sistemi kurmadan 2 göz gezdirmeyle bu eksigi buldum ki bu sistemi size bedavadan veren benim kendiniz kurdunuz baktınız sistem güzel paylaşılmasını istemediniz bukadarda olmaz yuh ya sırf sizlere inat hergün bi sistem paylaşmaya devam edicem piyasada olmayanKonu için teşekkürler @sonitex adlı kişi yazmıştır başka forumda satış konusu vardır