xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu 180 Euroluk Sonitex Event Manager 2022-05-09

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ecrina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Ecrina

Furko
TM Üye
Konular
14
Çözüm
3
Online süresi
25d 8h
Reaksiyon Skoru
139
Altın Konu
6
TM Yaşı
4 Yıl 3 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
692
DevLira
27
Ticaret - 0%
0   1   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Turkmmo

Sonitex Event Manager 180 Euroluk Event Managerdir 12 Event - Event Mapı Fln Var Arkadaşlar çalıştırdı çalışmıyor demeyin

Warezdeki Sistemlerden Değildir...

Otomatik Etkinlik Yöneticisi
Etkinlik Haritası
12 Etkinlik

Kanıt Bir Müşterimdendir

Bu Saaten Sonra Cimri insanlara karşın eldeki sistemleri 2-3 günde bir paylaşıcam İyi forumlar

[[ ARKADAŞLAR EKSİK OLAN TEK ŞEY PYTHON LİBLERDEKİ CALENDAR.PY DİR ZATEN PCNİZDE ARAMA YAPIN ONU ROOT İÇİNE ATIN YANİ HERKEZDE OLAN BİR DOSYA ]]

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Yahu takip ediyorum forumu bakıyorum kim bir konu paylaşır ise bir paylasimda bulunur ise konunun başında yada sonunda, size ders olsun, hepinize inat, falanca kardeşimin intikamı, yapamazsınız dediniz yaptım, paylaştım gel bul beni, yiyosa paylaş dedin paylaştım, piyasaya inat, Şinasi ye inat, Ahmet'e inat, sahtekarlara inat . Yani hakikaten nasıl bir ruh haliniz var anlamıyorum. Yani paylaştığımiz şeylerde genelde yabancıların elinde çıkma tüm guiler ve tga.png ler hepsi adamlara ait ortaya kendimiz hiç bir şey koyamiyoruz milletin emeklerini paylaşıyoruz bide cümlenin başında sonunda abuk subuk gizli gizli falanca kişilere sitem edip laf sayıp iğneleme ye çalışıyorsunuz kim siniz mit misiniz anlamadım kendinize gelin.
Teşekkürler Sırada Daha en az 20 sistem dahamı var yoksa :D

Adımı nasıl temizlemeliyim vol1 başlangıçları

Adımı nasıl temizlemeliyim vol1 başlangıçları
ahahahhaa Adımı temizliyecek birşey yok forumun çok adaletli oldugunu düşündügüm için benimde artık bu foruma katkıda bulunmamın zamanı gelmiştir diye paylaşım yapıyorum sizler insanı paylaşımdan soğutuyorsunuz

ahahahhaa Adımı temizliyecek birşey yok forumun çok adaletli oldugunu düşündügüm için benimde artık bu foruma katkıda bulunmamın zamanı gelmiştir diye paylaşım yapıyorum sizler insanı paylaşımdan soğutuyorsunuz

Tabii canım tabiii ücretli sistemler warezleri sattgınız gibi şimdide insanların emegini kendine ait olmadan paylaşıyorsun prim yapıyorsun etkileyici... Sözde bana denilliyordu vay vayyy devamkeee

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri