- Konular
- 14
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 25d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 139
- Altın Konu
- 6
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 692
- DevLira
- 27
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Turkmmo
Sonitex Event Manager 180 Euroluk Event Managerdir 12 Event - Event Mapı Fln Var Arkadaşlar çalıştırdı çalışmıyor demeyin
Warezdeki Sistemlerden Değildir...
Otomatik Etkinlik Yöneticisi
Etkinlik Haritası
12 Etkinlik
Kanıt Bir Müşterimdendir
Bu Saaten Sonra Cimri insanlara karşın eldeki sistemleri 2-3 günde bir paylaşıcam İyi forumlar
[[ ARKADAŞLAR EKSİK OLAN TEK ŞEY PYTHON LİBLERDEKİ CALENDAR.PY DİR ZATEN PCNİZDE ARAMA YAPIN ONU ROOT İÇİNE ATIN YANİ HERKEZDE OLAN BİR DOSYA ]]
Sonitex Event Manager 180 Euroluk Event Managerdir 12 Event - Event Mapı Fln Var Arkadaşlar çalıştırdı çalışmıyor demeyin
Warezdeki Sistemlerden Değildir...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Otomatik Etkinlik Yöneticisi
Etkinlik Haritası
12 Etkinlik
Kanıt Bir Müşterimdendir
Bu Saaten Sonra Cimri insanlara karşın eldeki sistemleri 2-3 günde bir paylaşıcam İyi forumlar
[[ ARKADAŞLAR EKSİK OLAN TEK ŞEY PYTHON LİBLERDEKİ CALENDAR.PY DİR ZATEN PCNİZDE ARAMA YAPIN ONU ROOT İÇİNE ATIN YANİ HERKEZDE OLAN BİR DOSYA ]]
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Yahu takip ediyorum forumu bakıyorum kim bir konu paylaşır ise bir paylasimda bulunur ise konunun başında yada sonunda, size ders olsun, hepinize inat, falanca kardeşimin intikamı, yapamazsınız dediniz yaptım, paylaştım gel bul beni, yiyosa paylaş dedin paylaştım, piyasaya inat, Şinasi ye inat, Ahmet'e inat, sahtekarlara inat . Yani hakikaten nasıl bir ruh haliniz var anlamıyorum. Yani paylaştığımiz şeylerde genelde yabancıların elinde çıkma tüm guiler ve tga.png ler hepsi adamlara ait ortaya kendimiz hiç bir şey koyamiyoruz milletin emeklerini paylaşıyoruz bide cümlenin başında sonunda abuk subuk gizli gizli falanca kişilere sitem edip laf sayıp iğneleme ye çalışıyorsunuz kim siniz mit misiniz anlamadım kendinize gelin.
- Konular
- 8
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 20d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 115
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 737
- DevLira
- 12
Teşekkürler Sırada Daha en az 20 sistem dahamı var yoksa 

- Konular
- 15
- Online süresi
- 17d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 101
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 198
- DevLira
- 21
Adımı nasıl temizlemeliyim vol1 başlangıçları
- Konular
- 14
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 25d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 139
- Altın Konu
- 6
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 692
- DevLira
- 27
ahahahhaa Adımı temizliyecek birşey yok forumun çok adaletli oldugunu düşündügüm için benimde artık bu foruma katkıda bulunmamın zamanı gelmiştir diye paylaşım yapıyorum sizler insanı paylaşımdan soğutuyorsunuzAdımı nasıl temizlemeliyim vol1 başlangıçları
- Konular
- 15
- Online süresi
- 17d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 101
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 198
- DevLira
- 21
ahahahhaa Adımı temizliyecek birşey yok forumun çok adaletli oldugunu düşündügüm için benimde artık bu foruma katkıda bulunmamın zamanı gelmiştir diye paylaşım yapıyorum sizler insanı paylaşımdan soğutuyorsunuz
Tabii canım tabiii ücretli sistemler warezleri sattgınız gibi şimdide insanların emegini kendine ait olmadan paylaşıyorsun prim yapıyorsun etkileyici... Sözde bana denilliyordu vay vayyy devamkeee