Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bana birtane warez sistem sattıgım adam getir eyv diyip gitçem buralardan hadi bakalım benim sitemde satılıodu ama ben satmıodum sonuçta multi-satıcılı siteyi çünküTabii canım tabiii ücretli sistemler warezleri sattgınız gibi şimdide insanların emegini kendine ait olmadan paylaşıyorsun prim yapıyorsun etkileyici... Sözde bana denilliyordu vay vayyy devamkeee
He he öyle olur discordda dedigini de atmak isterdim de ailevi degerler var o yüzden rencide edici şeyler atmak istemiyorum kim ne oldugunuzu açıkladı merak etmebana birtane warez sistem sattıgım adam getir eyv diyip gitçem buralardan hadi bakalım benim sitemde satılıodu ama ben satmıodum sonuçta multi-satıcılı siteyi çünkü
lütfen sessizce konularımdan uzaklaş cannısıHe he öyle olur discordda dedigini de atmak isterdim de ailevi degerler var o yüzden rencide edici şeyler atmak istemiyorum kim ne oldugunuzu açıkladı merak etme
+++ birde çoktan indirdin bile dosyayı hadi yalan deHe he öyle olur discordda dedigini de atmak isterdim de ailevi degerler var o yüzden rencide edici şeyler atmak istemiyorum kim ne oldugunuzu açıkladı merak etme