Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
kardeşim diyorumki herhangi bi filesin liblerinden calendar.py yi alın sizde yoksa eğer kendi rootunuza atın bak sistemi kurmadan 2 göz gezdirmeyle bu eksigi buldum ki bu sistemi size bedavadan veren benim kendiniz kurdunuz baktınız sistem güzel paylaşılmasını istemediniz bukadarda olmaz yuh ya sırf sizlere inat hergün bi sistem paylaşmaya devam edicem piyasada olmayan
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
pcmizde arama yaptık çıkmadı paketmi yüklememiz gerek (pip'den) hadi iyisin bilgiyide verdim git araştır pip nedir ne değildir onu bile bilmiyorsundur şimdi
Senmi verdin bana sistemi xD siz kim oluyordunuz ki sizden sistem alayım da kurayım sen milletten aldığın sistemi 1 2 resim değiştirerek satan bi reseller tipli kişisin yazılım 0 bilgi 0. Kimle konuştuğuna dikkat et ilk ismimi sor piyasaya eğerki yeni nickimi tanıyorlarsa o kişiler yanlış kişiye yorum attığınıda söylerler

Neyse ben burda gelip bilgimi paylaştım kullanmak isteyen arkadaşlara (Bu konu için son yorumum.)
tamam kral sizsiniz kimsede yoktu bu dosya 2 gündür dagıttım sende yançarsın bırakın artık yan çarları paylaşınca ahaa sistem warez oldu bizdekinin bi degeri kalmadı diyorsunuz yya işte o yüzden dökecem bütün sistemleri ortaya bilgimide sorgulama satış konum orada sipariş ve yada destek iste yapamasam git şikayet konusu aç okadar artık size tek kelimem budur tamammı.al sana calendar.pyLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.pcmizde arama yaptık çıkmadı paketmi yüklememiz gerek (pip'den) hadi iyisin bilgiyide verdim git araştır pip nedir ne değildir onu bile bilmiyorsundur şimdi
Senmi verdin bana sistemi xD siz kim oluyordunuz ki sizden sistem alayım da kurayım sen milletten aldığın sistemi 1 2 resim değiştirerek satan bi reseller tipli kişisin yazılım 0 bilgi 0. Kimle konuştuğuna dikkat et ilk ismimi sor piyasaya eğerki yeni nickimi tanıyorlarsa o kişiler yanlış kişiye yorum attığınıda söylerler
Neyse ben burda gelip bilgimi paylaştım kullanmak isteyen arkadaşlara (Bu konu için son yorumum.)
Ekli dosyalar
Ecrina benm arkadaşım olur hemen hemen 1 senedir adama çok yükleniyorsunzu ama adama iş yaptırıyorsunuz bilmiyormuyuz ecrina bu forumda en fiyat performans ürünü olur ya heh ecrinada odur işte arkadaşım diye demiyorum seninde kim oldugunu biliyoruz iş yaptırın adama sonra adama caz yapın ayıptır bee adam size bedava verdi yaptıgınız iş yanında o sistemi bende kurdum aynı sistemi sıkıntısız çalışıyor sanki sistem sizinde wareze düşmesine üzülüyorsunuz ayıptır be ha as çarınızla gelin yan çarlarla böyle artislikler malesef işlemiyor inandırıcı olmuyorsunuzLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.pcmizde arama yaptık çıkmadı paketmi yüklememiz gerek (pip'den) hadi iyisin bilgiyide verdim git araştır pip nedir ne değildir onu bile bilmiyorsundur şimdi