Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Elden Ring: Karya Eğitim Salonu Rehberi (Normal ve Ters)
Karya Çalışma Salonu zor bir yer çünkü ilginç bir eşya bulmanız gerekiyor ama her yerde savaşmak zorunda kalacaksınız.Elden Ring Karya Araştırma Salonu rehberimiz , bir kaide eşyası bulmanıza, zindanı temizlemenize ve onu alt üst etmenize yardımcı olacak. Ranny'nin görevini tamamlarsanız, Kariya'nın baş aşağı heykelini kullanarak binanın iç kısmına girebileceksiniz.
Elden Ring Karya Eğitim Salonu Rehberi - Kaide ve Ters Kule
Karia Çalışma Salonunun gizemini çözmek için birçok görevin tamamlanması gerekiyor. Girişte ters çevrilmiş bir Karia heykeli ile açılan bir kaide bulunmaktadır. Bu eşya, Liurnia'nın İlahi Kulesine erişim sağlar. Heykelin yardımıyla okuma odasının sırlarını öğrenebilirsiniz.
Eşya sadece Ranny'nin görevi tamamlanarak elde edilebilir. Nokron'u keşfetmeniz ve Fingerblade'i Nokron'un gizli hazinesini bulmanız gerekecek. Ranny'nin bu sihirli eşyaya ihtiyacı var.
Elden Ring Karya Eğitim Salonu Rehberi - Normal Kule
Karya Eğitim Salonuna girdiğinizde bir hayalet ve küre ile bir kaide göreceksiniz. Hayalet seninle konuşmaya başlayacak ama ona dikkat etmelisiniz. Görkemli kütüphaneye ulaşana kadar devam edin.
İlerledikçe Miriam'ın düşmanıyla karşılaşacaksınız. Bu, sürekli olarak ışınlanan ve güçlü büyü saldırıları kullanan en sinir bozucu karakterdir. Devasa bir Glintstone Greatbow kullanıyor. Saldırıdan kaçmazsanız, ağır hasar alırsınız. Bu noktada, bazı daha parlak hayaletler tarafından saldırıya uğrayacaksınız. Ayrıca bu oyuncu, dövüşü can sıkıcı hale getiren ruh askerlerini yardımına çağırır. Saldırıları atlatmak için yuvarlan. Zafer üzerine, Magic Downpour büyüsünü alacaksınız.
Azure Seed Tılsımı için tırmanmaya devam edin. Flask of Azure Tears'tan FP kurtarmayı arttırmanız gerekecektir.
Daha fazla geçişle, ters çevrilmiş bir merdivene rastlayacaksınız ve su yüzeyini göreceksiniz. Dikkatli olun, sizi anında öldürür.
Elden Ring Karya Eğitim Salonu Rehberi - Kaide Eşyası Nerede Bulunur?
Kariya'nın mülküne girdikten sonra tek yapman gereken Rennie ile konuşmak. Konuşup onun hizmetine girdikten sonra, arayışının ilk zincirini açacaksınız.
Siofra Nehri'nin kuyusunda bulunan yarı kurt Bladed ile ilgileneceksiniz. Seluvis'in Renny'nin arkadaşı yardımına ihtiyacı olduğunu ondan öğreneceksiniz. Onunla konuşmak için güney kulesindeki Three Sisters bölgesine geri dönmeniz gerekecek.
Peder Gideon Ofnir ile konuşun, iksiri Nefeli'ye vermek yerine ondan kurtulmayı teklif edeceksiniz. Bundan sonra, Seluvis'e dönün ve ondan, yol noktasının harabelerinde Sellen ile buluşma önerilerini içeren bir mektup alın.
Hepsi değil. Yarı kurt Bladed ile Knocron kasabasını arayın. Parmakları öldüren bir bıçak bulana kadar arayın. Onu bulduğunda Rennie'ye dön. İhtiyacı olan kişi o ve size Karya'nın ters çevrilmiş heykelini verecek.
Elden Ring Karya Eğitim Salonu Rehberi - Ters Kule
Karya Upsidedown Heykeli ile binayı alt üst edeceksiniz. Kaide üzerine yerleştirildikten sonra Karya Okuma Odasına gireceksiniz. Penceredeki çıkıntıya atlamanız ve diğer tarafa geçmeniz gerekiyor. Sol tarafta bir platform göreceksiniz. Cesaretle platformun sonuna atlayın ve asansöre ulaşana kadar avizelerin üzerinden atlayın. Ama ölmemeye dikkat edin. Dar bir boşluktan geçtikten sonra Örümcek El ile karşılaşacaksınız.
Burada Mentor Miriam ile başka bir toplantınız olacak. Büyülerine karşı koymak için su çulluğuna ihtiyacın var. Kupalarınız, Lucidity Sihirbazı ve Mask of Confidence büyüleridir.
Devrilmiş merdivenlere geldiğinizde, merdivenlerde asansör gibi hareket etmenizi sağlayan bir panel göreceksiniz. Köprüde, "Lyurnia'nın Kule Köprüsü" kutsamasını etkinleştirin. Kapıya ulaştığınızda, Grace'in Yeri'nde dinlendiğinizden emin olun.
Ayrıca tanrıların derisinden bir asilzade ile savaşmak zorunda kalacaksınız. Bu, çoğu patrondan çok güçlü ve karmaşık bir karakterdir. Yumruk komboları yaparken ve Deathblow mermilerini kullanırken dikkatli olun. Savaşı tamamladıktan sonra, tam bir zırh seti şeklinde bir ödül alacaksınız.
Liurnia İlahi Kulesi'ne kadar gittikten sonra asansöre tekrar binin. Yolunuzdaki diğer bir engel de bir ceset. Greater Rune'u etkinleştirmek yerine, oyunda önemli bir öğe olan Stargazer's Relic ve Cursed Deathmark'ı alın. Zekayı +5 artıran astrolog kalıntısı (tılsım).
Moderatör tarafında düzenlendi:
Rica EderimEline sağlık.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)