Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Elden Ring Nightreign Önizlemesi

MUHAF1Z

TURKMMO
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
1,152
Online süresi
2mo 23d
Reaksiyon Skoru
1,863
Altın Konu
484
Başarım Puanı
329
MmoLira
105,646
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1740765142033.png

Elden Ring Nightreign temsili olmayan bir isimle lanetlenmiş olabilir. Elbette, Elden Ring gibi oynanıyor, Elden Ring gibi görünüyor ve hatta Elden Ring'in tonlarca düşmanı ve varlığına sahip, ancak Nightreign hakkında öğrendiğim bir şey varsa, o da bunun Elden Ring olmadığıdır.

Nightreign kendi başına bir canavar. Elden Ring'in dikkatli, metodik keşfinden ziyade - ve tabii ki önceki FromSoftware oyunlarının, Nightreign'in aksiyonu başından itibaren hızlı tempolu ve çılgınca.

Son ağ testinde Elden Ring Nightreign ile birkaç saat geçirmeyi başardım ve deneyimlediklerim başlangıçta bunaltıcı olsa da büyüleyiciydi. Orijinalin bazı hayranlarını uzaklaştırsa bile, bunun Bandai Namco ve FromSoftware için gerçek bir hit olabileceğinden eminim.

Elden Ring Nightreign Nedir?

1740765234616.png

İlk bakışta ve hatta Limveld'de kafası kesik bir tavuk gibi birkaç dakika koştuktan sonra bile, Elden Ring Nightreign'in tam olarak ne olduğunu bilmek zor. Özünde, Elden Ring'in Fortnite ile buluşması ve iyi bir ölçü için biraz Risk of Rain 2 eklenmiş hali.

Ama endişelenmeyin; diğer oyunculardan hiçbiriyle dövüşmeyeceksiniz ve bu bir battle royale oyunu değil.

Nightreign'in her turu üç gün sürüyor, ancak bu günlerin yalnızca ikisinde haritayı keşfedeceksiniz. Üçüncüsünde, bu oturum için avınız olarak seçtiğiniz boss ile dövüşeceksiniz.
Ağ testinde, o boss Gladius, Starscourge Radahn ile geçmişte savaştığınız arenaya benzeyen bir arenada savaşacağınız üç başlı bir köpek.

Ana oyunun başa çıkılması gereken çok daha fazla canavarla geleceğini varsayıyorum.

Her oturumda siz ve diğer iki oyuncu Limveld'de koştururken, bu yerlerde yaşayan canavarlar ve miniboss'larla savaşırken ganimet için önemli yerleri keşfediyorsunuz.

Amaç, gece olduğunda daha büyük bir miniboss ile karşılaşma şansını elde edecek kadar seviye atlamak ve sonunda üç günlük döngü sona erdiğinde Gladius'la savaşabilecek kadar seviye ve ekipman toplamaktır.

Keşfettikçe, bir daire haritadaki bir noktaya doğru sürekli olarak küçülecek ve bu dairenin dışında olmak, tıpkı Fortnite'ta olduğu gibi, sürekli hasar almanıza neden olacak . Daire en küçük boyutuna küçüldüğünde, patron merkez üssünde belirecek.

Nightreign'de roguelike öğeler bile var; ister başarısız ister başarılı olun, her seferinde karakterlerinize oturumlar arasında kalıcı bonuslar eklemek için kullanabileceğiniz biblolar kazanacaksınız.

Elden Ring Nightreign İlk Başta Tekinsiz Hissediyor

1740765353112.png

Nightreign'in oyun döngüsüne dair ilk izlenimim baş döndürücü ve kafa karıştırıcıydı.

Roundtable Hold'da bulunan öğreticileri incelemeden oyuna girme hatasını yapmayın; eğer benim gibiyseniz, özellikle de diğer oyuncular sizi beklemeden koşarak ilerlemekte ısrar ediyorlarsaneler olup bittiğine dair en ufak bir fikriniz olmayacaktır.

Sonunda, Nightreign'in hızlı çekirdek döngüsünü kavrayacaksınız.

Elden Ring'e dair tüm düşünceleri kafanızdan çıkarın; burada dikkatli, yavaş keşfe yer yok. Nightreign, mümkün olduğunca çok düşmanı öldürmek ve olabildiğince çok yağmalamakla ilgilidir, tüm bunları yaparken de her zaman var olan Fortnite benzeri çemberin yaklaştığını izlersiniz.

Kendi karakterinizi yaratmak yerine, her biri kendine özgü güçlü ve zayıf yönlere sahip sekiz arketipe erişebileceksiniz.

Ağ testi sırasında Wylder ile en çok zaman geçirdim, çünkü onun kancası mesafeleri kapatmamı ve haritada çok daha hızlı hareket etmemi sağladı.

Ancak tüm oyun stilleri için arketipler olmalı; örneğin Guardian daha yavaş tempolu bir tankken, Recluse büyülerini uzaktan fırlatır.

Yalan söylemeyeceğim: ilk başta Elden Ring Nightreign'den nefret edeceğimi gerçekten düşündüm . Orijinalin (ve FromSoftware'in diğer oyunlarının) büyük bir hayranıyım ve Nightreign baştan itibaren ürkütücü ve tekinsiz hissettiriyor.

Özellikle iyi yapılmış bir moda paraşütle atılmış gibi hissettiriyor; Limgrave sakinlerinin bağlamdan yoksun bir şekilde bu alana bırakıldığını görmek içgüdüsel olarak yanlış hissettirdi.

Margit, Fell Omen'in kendisi ortaya çıktığında, sevinç değil, umutsuzluk hissettim; bu gururlu, stoacı savaşçının geçmişi nasıl soyulup bu anlatısız arenada savaşmaya zorlanabilirdi?
Margit temel oyunda bana çok sorun çıkardı, ama burada ekibim ve ben, FromSoftware'in ona sağladığı kurnazca ekstra hareketlere rağmen onu birkaç dakika içinde alt ettik.

Yanlış anlaşılmasın; bu hâlâ çok zorlu bir deneyim, ancak zorluk dikkatli gözlem ve hata cezalandırmasından ziyade, size verilen zaman sınırı içerisinde ne kadarını başarabildiğinizden kaynaklanıyor.

Elden Ring'in temel dövüşü de bozulmadan kalmış. Bu hala bir Soulslike, yani Elden Ring'in deneyimli bir oyuncusuysanız, deneyimin ezici temposu ilk başta bunaltıcı olsa bile, oyunun temel fikirleri size tanıdık gelecektir.

Ağ testindeki yepyeni tek boss, yukarıda bahsedilen Gladius, Elden Ring'in daha iyi boss'larından bazılarıyla da başa baş mücadele edebilecekmiş gibi hissettiriyor. FromSoftware'in Nightreign'i özellikle üç oyunculu geziler etrafında tasarladığı gerçeğine selam verdiği oldukça keyifli bir an bile var .

1740765479324.png

Eline sağlık

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri