- Konular
- 2
- Online süresi
- 21h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Programımızı tam yapamadık ama gerekli güncellemeleri her geçen gün atacağız program hakkında ayrıntılı bilgi almak için özel olarak konuşuruz!
Gerekli olan MySQL - SFTP Oyun içi ayarları programa eklenmiştir! dediğim gibi program her geçen gün güncelleme alacaktır!
1 Aylık Paket : 100 TL
3 Aylık Paket : 250 TL
6 Aylık Paket : 500 TL
1 Yıllık Paket : 800 TL
Sınırsız Satışımız Yoktur!
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
.....
Senin gibi edepsiz, saygısız ve kişiliği bozuk bir insana yorum yaptığım için kendimden utanıyorum. Madem ki, yaşın geç ve madem ki söylenilenleri idrak edemiyorsun, kapasiten yetmiyor o halde maddeleyeyim.
Mesajlarını raporladım, ve şahsi görüşüm senin ticari olarak iletişim problemlerinden kaynaklı satış yapamayacağın yönündedir. Bununla ilgili olarakta, bir nötr puan veriyorum. Karakterini, kişiliğini ve üslubunu düzeltmeyi öğrenmelisin. Yazılım sonraki seanstır..
1. Mehmet isimli birini tanımıyorum, sadece yıllardır sektörde olduğunu ve çalışmalarını biliyorum. İsmini değil şirket olarak "IrisPanel" oda.
2. Yaşın yirmi bir olmuş zira akıl yaşta değil baştadır, sen boş yere okumuşsun çünkü edep ve terbiye görmemişsin. Karşında ki insanın kaç yaşında veya baban yaşında olduğunu bilmeni bekleyemem elbette, lakin en azından saygılı bir çerçevede konuşabilirsin. Eleştiriye kapalıysan konu da mesaj da yazmayacaksın!
3. Senin bu mesajından sonra, bu konuyu takip edecek ve yalnızca bu edepsizliğin yüzünden çalışmanı tüm toplulukla açık kaynaklı bir şekilde (ipliğini pazara serecek) paylaşacak/paylaşmayı deneyecek çok fazla (istemsiz düşmanın) olacaktır. Zira bu forumda veya benzerlerinde seni ve senin gibileri cebinden çıkartacak kültüre, bilgiye ve yazılım desteğine sahip yüzlerce gizli kullanıcı var.
4. Kodu sunucudan çektirmek? Yahu sen insanları ne zannediyorsun anlamıyorum, dalga geçecek başka bir konu mu bulamadın?
5. Kimsenin bir şeyi ya da bir kimseyi üstün alma çabası yok, kimse kimseyide savunmuyor.
6. IrisPanel'in sana sunucu ve/veya hizmet satıp, neden ilgilenmediğini hitap şeklin ve yorumlarından anlamak çok güç olmadı benim için. (zira bunu herkes düşünüyordur artık)
7. Serseri ancak senin gibi olan insanlara deniliyor, aklı fikri vurguna soyguna, işgüzarlığa çalışan senin gibi yeni yetmelere deniliyor.
8. Senin yapacağın işte ancak senin cürmün kadar olur, kimsenin böyle bir pisliğe bulaşıp vaktini heba edeceğini zannetmiyorum.
9. Sen kendini ne zannediyorsunki, insanlara köpek muamelesi yapabiliyorsun? Herkes kendi fikrini açık ve özgürce ifade edebilir. Sen kimin çuvaldızısın ki bunu sorgulayabiliyorsun ?
10.Resmi konuşmadiye bir şey yoktur, etkili ve güzel konuşma sanatı vardır. Bunu da senin gibi, serseriler ve başkalarının çuvaldızı olanlar bilmezler. Bunun yapmacık olmasıyla da bir ilgisi yoktur, senin kapasiten bunu kapsamıyor sadece.
Bir tek irispanelde var oda 1 tane filese entegre edilmiş okadar benim ki hepsine entegre etmek. He amacım irispaneli bitirmek mi evet bitirecem. Hiçbir şeyi hakketmiyor.
Öncelikle rakip olarak gördüğün bir yeri kendi ticari alanında kötülemek ticaret ahlakına aykırı bir hareket. irisPanel'in sahibi Mehmet abi yaptıkları ile sektörde uzun yıllardır tek olarak barınıyor. Rakipleri bir çok seçenek yaratmaya çalıştılar, başaramadılar. Bu bilgi bile adamın saygı duyulacak bir iş yaptığına işaret ediyor. Bu yorumunu görse bence sallamazdı bile, gençler çalışıyor desteklemek lazım diyerek sana bir şeyler öğretmeye çalışırdı. Önce nasıl mesaj yazılması gerektiğini öğretir ve ardından yazı dilinde hep doğru yazma ama en azından bazı yerleri doğru yaz yorumunda bulunurdu. Rakip olarak görüp kötülediğin insan bir çok kolaylığı piyasaya ücretsiz sağlamış, bir çok kişiye insanlığı öğretmiş birisi. Umarım onun birazı kadar ticari ahlaka sahip olabilirsin. Profilini de incelemeni öneririm, yaptığı ve ücretsiz paylaştığı şeylerden belki örnek alabilirsin Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Programa gelirsek... AtakServer'in navicat olmazsa çalışmayan hali gibi olmuş. Sanırım içeriye MYSQL yönetimi ekleyemediğin için bu programların cihazda yüklü olması gerekliliğine ihtiyaç duydun.
Ticari yönde benim görüşüm, gui v.s. biraz süsle. Her konuya up uzun yorumlar yazan, okumaktan beni acayip üşendiren @teatone nin gyazosundaki gui bile daha güzel. Onun guisini örnek alabilirsin.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 21h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
Güncel!
- Konular
- 1,566
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,468
- Altın Konu
- 122
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- -119
- DevLira
- 80
guzel mantık basarılar
- Konular
- 2
- Online süresi
- 21h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
Teşekkürler...guzel mantık basarılar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)