- Konular
- 2
- Online süresi
- 21h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
PHP tabanlı baya masraflı olurdu her source için. Ayrı olarak entegre gerektirdi. Sunucular olsun. Masraf ve zaman alabilirdi. Ve her sunucu özgü PHP üzerinden source kısmı ile uğraşmak beni yorardı..net tabanlı yapmamın. Amacı source tabanlı sistemlerin daha hızlı bir şekilde entegre edebilmesi. PHP tabanlı yaptığımda. Tek bir filesin source kısmıyla iş yapılabilirdi. Bunun için .net tabanlı düşündüm.
- Konular
- 132
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 3mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 938
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 4,945
- DevLira
- 6
Bir tek irispanelde var oda 1 tane filese entegre edilmiş okadar benim ki hepsine entegre etmek. He amacım irispaneli bitirmek mi evet bitirecem. Hiçbir şeyi hakketmiyor.
Öncelikle rakip olarak gördüğün bir yeri kendi ticari alanında kötülemek ticaret ahlakına aykırı bir hareket. irisPanel'in sahibi Mehmet abi yaptıkları ile sektörde uzun yıllardır tek olarak barınıyor. Rakipleri bir çok seçenek yaratmaya çalıştılar, başaramadılar. Bu bilgi bile adamın saygı duyulacak bir iş yaptığına işaret ediyor. Bu yorumunu görse bence sallamazdı bile, gençler çalışıyor desteklemek lazım diyerek sana bir şeyler öğretmeye çalışırdı. Önce nasıl mesaj yazılması gerektiğini öğretir ve ardından yazı dilinde hep doğru yazma ama en azından bazı yerleri doğru yaz yorumunda bulunurdu. Rakip olarak görüp kötülediğin insan bir çok kolaylığı piyasaya ücretsiz sağlamış, bir çok kişiye insanlığı öğretmiş birisi. Umarım onun birazı kadar ticari ahlaka sahip olabilirsin. Profilini de incelemeni öneririm, yaptığı ve ücretsiz paylaştığı şeylerden belki örnek alabilirsin https://forum.turkmmo.com/ara/1237799/
Programa gelirsek... AtakServer'in navicat olmazsa çalışmayan hali gibi olmuş. Sanırım içeriye MYSQL yönetimi ekleyemediğin için bu programların cihazda yüklü olması gerekliliğine ihtiyaç duydun.
Ticari yönde benim görüşüm, gui v.s. biraz süsle. Her konuya up uzun yorumlar yazan, okumaktan beni acayip üşendiren @teatone nin gyazosundaki gui bile daha güzel. Onun guisini örnek alabilirsin.
- Konular
- 82
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 8mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 379
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 3,155
- DevLira
- 39
Açık kaynak satmıyorum diyorsun iyi güzel satmayabilirsin fakat nekadar satmasanda açık kaynak kodlarına her şekilde erişilebilir.
- Konular
- 121
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 458
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 3,857
- DevLira
- 33
Yorumunuzu (.NET tabanlı'dan sonra) anlamaya çalıştım ancak sanırım pek başarılı olamadım, ya da eksik tanımlarınız var. SDK tabanlarını da Web uygulamalarında kullanabilirsiniz diye düşünüyorum, ve PHP yapmak zorunda da değilsiniz. Hal böyleyken böyle bir sistemi de PHP ile yapmak pek mantıklı olmazdı zaten. Bunun için size, pek hoş olmasa da (ticari açıdan) karamsar yanaştığınız irispanel'i örnek verebilirim. Aspx tabanlı ve oldukça işlevsel bir sisteme sahipler. SQL yönetimini de illa ve kati suretle ısrarla "Navicat" kurmaya bağlamanıza gerek yok, bu programın yaptığı işi open-source şekilde yapan onlarca editör mevcut. Gerek web, gerek ise .net entegrasyonları oldukça basit, ve ölçeklenebilir şekilde kolaydır. Bunun için OpenSource SQL Editor googlemesi yapabilirsiniz. HeidiSQL dahi bunun için münasiptir. Ya da İşte bir örnek daha.Görsel olarak şuan geliştirmeyi dusunmuyorum benim için işlevi önemli olacak. Fikirlerin ve şahsi sorunlarımı dile getirdiğin için sağol. Tabii ki de bir yerden sonra görsel olarak adımlar atilicaktır. İlk başta dedigim gibi işlevi önemli benim için. .net tabanlı yapmamın. Amacı source tabanlı sistemlerin daha hızlı bir şekilde entegre edebilmesi. PHP tabanlı yaptığımda. Tek bir filesin source kısmıyla iş yapılabilirdi. Bunun için .net tabanlı düşündüm.
Yazılımınızın kaynak koduna ise çok farklı yöntemler ile mutlaka erişeceklerdir, bunun için iyi bir imzaya ihtiyacınız var ve oldukça güzel bir obfuscator'e ya da algoritmasını kendiniz yazmalısınız. Diğer türlü, korumanız çok zor. Sonuç olarak yürütülebilir dosyalar bilgisayar ve ram belleğin tanıyacağı/anlayacağı şekilde çalışırlar. Tersine mühendislikler bu konuda çok yaygındır.
İyi çalışmalar.
Selamlar, yüzümü gülümsettinTicari yönde benim görüşüm, gui v.s. biraz süsle. Her konuya up uzun yorumlar yazan, okumaktan beni acayip üşendiren @teatone nin gyazosundaki gui bile daha güzel. Onun guisini örnek alabilirsin.
Teşekkür ederim. (sanırım kısa bir yorum oldu bu) 
- Konular
- 2
- Online süresi
- 21h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
Yorumunuzu (.NET tabanlı'dan sonra) anlamaya çalıştım ancak sanırım pek başarılı olamadım, ya da eksik tanımlarınız var. SDK tabanlarını da Web uygulamalarında kullanabilirsiniz diye düşünüyorum, ve PHP yapmak zorunda da değilsiniz. Hal böyleyken böyle bir sistemi de PHP ile yapmak pek mantıklı olmazdı zaten. Bunun için size, pek hoş olmasa da (ticari açıdan) karamsar yanaştığınız irispanel'i örnek verebilirim. Aspx tabanlı ve oldukça işlevsel bir sisteme sahipler. SQL yönetimini de illa ve kati suretle ısrarla "Navicat" kurmaya bağlamanıza gerek yok, bu programın yaptığı işi open-source şekilde yapan onlarca editör mevcut. Gerek web, gerek ise .net entegrasyonları oldukça basit, ve ölçeklenebilir şekilde kolaydır. Bunun için OpenSource SQL Editor googlemesi yapabilirsiniz. HeidiSQL dahi bunun için münasiptir. Ya da İşte bir örnek daha.
Yazılımınızın kaynak koduna ise çok farklı yöntemler ile mutlaka erişeceklerdir, bunun için iyi bir imzaya ihtiyacınız var ve oldukça güzel bir obfuscator'e ya da algoritmasını kendiniz yazmalısınız. Diğer türlü, korumanız çok zor. Sonuç olarak yürütülebilir dosyalar bilgisayar ve ram belleğin tanıyacağı/anlayacağı şekilde çalışırlar. Tersine mühendislikler bu konuda çok yaygındır.
İyi çalışmalar.
Selamlar, yüzümü gülümsettinTeşekkür ederim. (sanırım kısa bir yorum oldu bu)
![]()
Öncelikle rakip olarak gördüğün bir yeri kendi ticari alanında kötülemek ticaret ahlakına aykırı bir hareket. irisPanel'in sahibi Mehmet abi yaptıkları ile sektörde uzun yıllardır tek olarak barınıyor. Rakipleri bir çok seçenek yaratmaya çalıştılar, başaramadılar. Bu bilgi bile adamın saygı duyulacak bir iş yaptığına işaret ediyor. Bu yorumunu görse bence sallamazdı bile, gençler çalışıyor desteklemek lazım diyerek sana bir şeyler öğretmeye çalışırdı. Önce nasıl mesaj yazılması gerektiğini öğretir ve ardından yazı dilinde hep doğru yazma ama en azından bazı yerleri doğru yaz yorumunda bulunurdu. Rakip olarak görüp kötülediğin insan bir çok kolaylığı piyasaya ücretsiz sağlamış, bir çok kişiye insanlığı öğretmiş birisi. Umarım onun birazı kadar ticari ahlaka sahip olabilirsin. Profilini de incelemeni öneririm, yaptığı ve ücretsiz paylaştığı şeylerden belki örnek alabilirsin https://forum.turkmmo.com/ara/1237799/
Programa gelirsek... AtakServer'in navicat olmazsa çalışmayan hali gibi olmuş. Sanırım içeriye MYSQL yönetimi ekleyemediğin için bu programların cihazda yüklü olması gerekliliğine ihtiyaç duydun.
Ticari yönde benim görüşüm, gui v.s. biraz süsle. Her konuya up uzun yorumlar yazan, okumaktan beni acayip üşendiren @teatone nin gyazosundaki gui bile daha güzel. Onun guisini örnek alabilirsin.
4 günlük çalışma bu. Mehmetmis oymuş buymuş. Her kafadan ses çıkıyor. Tamam iyisiniz hoşsunuz ben bu piyasada ne 5 ne 10 yıldır yokum 24 yaşında üniversite öğrencisiyim. Bilgiliyim evet. Bu piyasada 3 4 ay öncesine kadar bile yoktum yani anlayın benide piyasayida daha yeni çözüyorum açık kaynak bulma meselesi sen merak etme usta kimse tek kodunu bile alamaz benim programimdan kodun büyük çoğunluğunu sunucudan çekiyor ilk sunucuyu ele geçirir öyle çeker kodları. Gui tasarimiymis görsel programlama kısmı ben yukarda belirtiyorum gui iconlar kısacası benim için islev önemli görseli değil. Yani bu turkmmoda herkes aynı seyleri konuşuyor ama . İlla üstün alma çabaları var. Benim dediğim şeyi tekrarliyorsunuz tmm anladık arkadaş bizi uyardı apar topar konuya atliyorsin kardeşim irispaneli savunuyorsun sevmiyorum desteklemiyorum sunucusu satar serverlrle ilgilenmez adam yani adamın ikiyüzlülüğünu iş güzergahını bana savunmayin. Her konunun farklı bir turkmmo serserisimi var onu anlamadım yokssa piyasaya vurgun yapacam ki o yakın zamanda o olacak göreceksiniz işinizi mi bozuyorum anlamadım. Başka kişilerin.kopegi olmayın savunmayin kendiniz olun.Açık kaynak satmıyorum diyorsun iyi güzel satmayabilirsin fakat nekadar satmasanda açık kaynak kodlarına her şekilde erişilebilir.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)