Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Navicat Filezilla Tek Programda Toplandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan @UğurKaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yeni opsiyonlar için lütfen beni aydınlatın. Aklıma gelmeyenler var. Buda olsa iyi olur dediğiniz şeyleri lütfen yorumda belirtin. 8 opsiyon daha eklendi. Konu Güncel!

açık kaynak kodlu değilse hiçbir şekilde güvenilir durmuyor neden server bilgilerini oraya girelim ki

açık kaynak kodlu değilse hiçbir şekilde güvenilir durmuyor neden server bilgilerini oraya girelim ki
Ortada bir kod var açık kaynak olarak verirsem neye yarayacak benim emeğim herkes alsın yapsın kullansın ozaman. Giriş bilgilerini tutmuyorum siz şimdi söylediniz kafama dank etti. Sadece server bilgileri bir txt dosyasi gibi biryerde tutuluyor loglari falan oda müşteri klasöründe benim sunucuma gelen herhangi bir log olmayacak müşteri konusunda sadece şifre loglari gelecek. Oda müşteriden başka bir kişi bağlanırsa müşteriyi uyarmak için.

Artı olarak c++ Python c# entegre edilecek belli bir sistemler olacak müşteri bir klasöre srcsini atar program otomatik olarak gerekli yerlere kod satırlarını atar müşteri sourceyi build eder bende program uzmanlığı olduğu için resmi bir şirket olacak müşteri durumu sarsmayacak şekilde sözleşme imzalanacak. Müşteriye bağlı birşey. Bu dediğim şeylerde ileride olacak 1 2 ay içinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri