- Konular
- 121
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 458
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 3,857
- DevLira
- 33
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
.....
Senin gibi edepsiz, saygısız ve kişiliği bozuk bir insana yorum yaptığım için kendimden utanıyorum. Madem ki, yaşın geç ve madem ki söylenilenleri idrak edemiyorsun, kapasiten yetmiyor o halde maddeleyeyim.
- 1. Mehmet isimli birini tanımıyorum, sadece yıllardır sektörde olduğunu ve çalışmalarını biliyorum. İsmini değil şirket olarak "IrisPanel" oda.
- 2. Yaşın yirmi bir olmuş zira akıl yaşta değil baştadır, sen boş yere okumuşsun çünkü edep ve terbiye görmemişsin. Karşında ki insanın kaç yaşında veya baban yaşında olduğunu bilmeni bekleyemem elbette, lakin en azından saygılı bir çerçevede konuşabilirsin. Eleştiriye kapalıysan konu da mesaj da yazmayacaksın!
- 3. Senin bu mesajından sonra, bu konuyu takip edecek ve yalnızca bu edepsizliğin yüzünden çalışmanı tüm toplulukla açık kaynaklı bir şekilde (ipliğini pazara serecek) paylaşacak/paylaşmayı deneyecek çok fazla (istemsiz düşmanın) olacaktır. Zira bu forumda veya benzerlerinde seni ve senin gibileri cebinden çıkartacak kültüre, bilgiye ve yazılım desteğine sahip yüzlerce gizli kullanıcı var.
- 4. Kodu sunucudan çektirmek? Yahu sen insanları ne zannediyorsun anlamıyorum, dalga geçecek başka bir konu mu bulamadın?
- 5. Kimsenin bir şeyi ya da bir kimseyi üstün alma çabası yok, kimse kimseyide savunmuyor.
- 6. IrisPanel'in sana sunucu ve/veya hizmet satıp, neden ilgilenmediğini hitap şeklin ve yorumlarından anlamak çok güç olmadı benim için. (zira bunu herkes düşünüyordur artık)
- 7. Serseri ancak senin gibi olan insanlara deniliyor, aklı fikri vurguna soyguna, işgüzarlığa çalışan senin gibi yeni yetmelere deniliyor.
- 8. Senin yapacağın işte ancak senin cürmün kadar olur, kimsenin böyle bir pisliğe bulaşıp vaktini heba edeceğini zannetmiyorum.
- 9. Sen kendini ne zannediyorsunki, insanlara köpek muamelesi yapabiliyorsun? Herkes kendi fikrini açık ve özgürce ifade edebilir. Sen kimin çuvaldızısın ki bunu sorgulayabiliyorsun ?
- 10.
Resmi konuşmadiye bir şey yoktur, etkili ve güzel konuşma sanatı vardır. Bunu da senin gibi, serseriler ve başkalarının çuvaldızı olanlar bilmezler. Bunun yapmacık olmasıyla da bir ilgisi yoktur, senin kapasiten bunu kapsamıyor sadece.
- Konular
- 132
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 3mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 938
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 4,945
- DevLira
- 6
4 günlük çalışma bu. Mehmetmis oymuş buymuş. Her kafadan ses çıkıyor. Tamam iyisiniz hoşsunuz ben bu piyasada ne 5 ne 10 yıldır yokum 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Bilgiliyim evet. Bu piyasada 3 4 ay öncesine kadar bile yoktum yani anlayın benide piyasayida daha yeni çözüyorum açık kaynak bulma meselesi sen merak etme usta kimse tek kodunu bile alamaz benim programimdan kodun büyük çoğunluğunu sunucudan çekiyor ilk sunucuyu ele geçirir öyle çeker kodları. Gui tasarimiymis görsel programlama kısmı ben yukarda belirtiyorum gui iconlar kısacası benim için islev önemli görseli değil. Yani bu turkmmoda herkes aynı seyleri konuşuyor ama . İlla üstün alma çabaları var. Benim dediğim şeyi tekrarliyorsunuz tmm anladık arkadaş bizi uyardı apar topar konuya atliyorsin kardeşim irispaneli savunuyorsun sevmiyorum desteklemiyorum sunucusu satar serverlrle ilgilenmez adam yani adamın ikiyüzlülüğünu iş güzergahını bana savunmayin. Her konunun farklı bir turkmmo serserisimi var onu anlamadım yokssa piyasaya vurgun yapacam ki o yakın zamanda o olacak göreceksiniz işinizi mi bozuyorum anlamadım. Başka kişilerin.kopegi olmayın savunmayin kendiniz olun.
Piyasaya yeni giren birisi olarak neyi biliyor da bilmediğin insanlar hakkında ikiyüzlülük v.s. tarzında konuşuyorsun ki? Madem yenisin, madem yeni öğreniyorsun hemen satış konusu açarak bu para kazanma hırsını neden erteleyemedin?
irisPanel'in sahibi Mehmet abi ile yıllardır çalışıyorum, defalarca kez yüksek oyunculu projelerimiz oldu hiç bir zaman ilgilenmediğine şahit olmadım. Sen sanırım kafanda kuruyorsun bazı şeyleri. Önce konuşmayı öğren.
1.Sınıf Türkçe MEB Kitapları - 1.Sınıf MEB Ders Kitapları - Eğitimgen
Eğitimgen Kaynakları - 1.Sınıf Türkçe MEB Kitapları - 1.Sınıf MEB Ders Kitapları - 1.Sınıf Türkçe MEB Kitapları Döküman , 1.Sınıf Türkçe MEB Kitapları Dosya , 1.Sınıf Türkçe MEB Kitapları soru , 1.Sınıf Türkçe MEB Kitapları cevap , 1.Sınıf Türkçe MEB Kitapları sorular , 1.Sınıf Türkçe MEB...
Burada hitap şeklini ve konuşmanı geliştirmen adına 1.sınıf MEB onaylı Türkçe kitaplarını PDF olarak indirebilirsin.
https://forum.turkmmo.com/konu/3829476-gelistirici-arayanlar-ulasabilir/ ayrıca yaşın 24 değil miydi? İnsanlar yaşlandıkça sen gençleşiyor olmalısın. Güzel yetenek. Hasbullah abimiz ile akrabalığın var mı? Dilersen gel seni bizim projeye trial mod alalım insanlarla konuşmayı ve insanlara karşı kendini izah etmeyi öğrenirsin.
Konunun özeti : 3 gün önce piyasaya girdim, en iyi developerim ve 3 günde yaptığım işi size satıyorum. Satın alın ki daha iyisini yapabileyim.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 21h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
Ya benden uzak durun sizin amacınızı biliyorum benden size ekmek çıkmaz gidin kendi projelerinizle ilgilenin benim zamanımı bekleyin ekmeğinizlede oynayacam merak etmeyin. Benim kişiliğimi sorgulayacak insan değilsiniz. Gidin paranızı kazanmaya devam edin. Burda medeniet dersiyle 2 3 konu atıp bu şöyle su şöyle banane kardeşim.Piyasaya yeni giren birisi olarak neyi biliyor da bilmediğin insanlar hakkında ikiyüzlülük v.s. tarzında konuşuyorsun ki? Madem yenisin, madem yeni öğreniyorsun hemen satış konusu açarak bu para kazanma hırsını neden erteleyemedin?
irisPanel'in sahibi Mehmet abi ile yıllardır çalışıyorum, defalarca kez yüksek oyunculu projelerimiz oldu hiç bir zaman ilgilenmediğine şahit olmadım. Sen sanırım kafanda kuruyorsun bazı şeyleri. Önce konuşmayı öğren.
1.Sınıf Türkçe MEB Kitapları - 1.Sınıf MEB Ders Kitapları - Eğitimgen
Eğitimgen Kaynakları - 1.Sınıf Türkçe MEB Kitapları - 1.Sınıf MEB Ders Kitapları - 1.Sınıf Türkçe MEB Kitapları Döküman , 1.Sınıf Türkçe MEB Kitapları Dosya , 1.Sınıf Türkçe MEB Kitapları soru , 1.Sınıf Türkçe MEB Kitapları cevap , 1.Sınıf Türkçe MEB Kitapları sorular , 1.Sınıf Türkçe MEB...www.egitimgen.com
Burada hitap şeklini ve konuşmanı geliştirmen adına 1.sınıf MEB onaylı Türkçe kitaplarını PDF olarak indirebilirsin.
https://forum.turkmmo.com/konu/3829476-gelistirici-arayanlar-ulasabilir/ ayrıca yaşın 24 değil miydi? İnsanlar yaşlandıkça sen gençleşiyor olmalısın. Güzel yetenek. Hasbullah abimiz ile akrabalığın var mı? Dilersen gel seni bizim projeye trial mod alalım insanlarla konuşmayı ve insanlara karşı kendini izah etmeyi öğrenirsin.
Konunun özeti : 3 gün önce piyasaya girdim, en iyi developerim ve 3 günde yaptığım işi size satıyorum. Satın alın ki daha iyisini yapabileyim.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 21h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
Hiçbiriniz kendi kişiliğinizi yansıtmiyorsunuz...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)