- Konular
- 144
- Çözüm
- 86
- Online süresi
- 2mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 1,669
- Altın Konu
- 36
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 438
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Değişik bir paradoks içindesin
ne yapsan sonuç aynı yönde ilerliyor. Bence sorun bunlar değil sabırsızlık. Hemen her şeyi yapmak istiyorsun ama olmuyor önüne engel çıktığında çözmekle uğraşıyorsun ama bunalıyorsun. Bunaldığın için yardım arıyorsun aradığın yardımı da bulamıyorsun. Sonra başka bir dosyaya geçiyorsun onda da her şey tam tersi oluyor. Çıkmazın içindesin o çıkmazdan tek çıkmanın yararı önce araştır. İzleyici ol. Yada benim gibi yap soru cevapta takıl sorunları çözmeye çalış gelişimin en iyi tarafı başına gelemeyen bir şeyi öğrenmenden geçiyor başına gelince bir baskı ve daralma oluyor yarin bir gün bende bir hata aldığımda aynı duruma düşecem çünkü bunalıma sokuyor yapamadığın zaman kendine olan güvenini kırıyor ve çabuk pes etmene neden oluyor. Konuyu bir yere bağlayıp bittiremicem gibi destan yazmak istemiyorum
umarım ufakta olsa anlamışsındır
ne yapsan sonuç aynı yönde ilerliyor. Bence sorun bunlar değil sabırsızlık. Hemen her şeyi yapmak istiyorsun ama olmuyor önüne engel çıktığında çözmekle uğraşıyorsun ama bunalıyorsun. Bunaldığın için yardım arıyorsun aradığın yardımı da bulamıyorsun. Sonra başka bir dosyaya geçiyorsun onda da her şey tam tersi oluyor. Çıkmazın içindesin o çıkmazdan tek çıkmanın yararı önce araştır. İzleyici ol. Yada benim gibi yap soru cevapta takıl sorunları çözmeye çalış gelişimin en iyi tarafı başına gelemeyen bir şeyi öğrenmenden geçiyor başına gelince bir baskı ve daralma oluyor yarin bir gün bende bir hata aldığımda aynı duruma düşecem çünkü bunalıma sokuyor yapamadığın zaman kendine olan güvenini kırıyor ve çabuk pes etmene neden oluyor. Konuyu bir yere bağlayıp bittiremicem gibi destan yazmak istemiyorum
umarım ufakta olsa anlamışsındır- Katılım
- 15 May 2021
- Konular
- 141
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 23d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 705
- Altın Konu
- 10
- TM Yaşı
- 5 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 181
- MmoLira
- 487
- DevLira
- 6
aa sen bensin :-DDeğişik bir paradoks içindesinne yapsan sonuç aynı yönde ilerliyor. Bence sorun bunlar değil sabırsızlık. Hemen her şeyi yapmak istiyorsun ama olmuyor önüne engel çıktığında çözmekle uğraşıyorsun ama bunalıyorsun. Bunaldığın için yardım arıyorsun aradığın yardımı da bulamıyorsun. Sonra başka bir dosyaya geçiyorsun onda da her şey tam tersi oluyor. Çıkmazın içindesin o çıkmazdan tek çıkmanın yararı önce araştır. İzleyici ol. Yada benim gibi yap soru cevapta takıl sorunları çözmeye çalış gelişimin en iyi tarafı başına gelemeyen bir şeyi öğrenmenden geçiyor başına gelince bir baskı ve daralma oluyor yarin bir gün bende bir hata aldığımda aynı duruma düşecem çünkü bunalıma sokuyor yapamadığın zaman kendine olan güvenini kırıyor ve çabuk pes etmene neden oluyor. Konuyu bir yere bağlayıp bittiremicem gibi destan yazmak istemiyorum
umarım ufakta olsa anlamışsındır
- Konular
- 144
- Çözüm
- 86
- Online süresi
- 2mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 1,669
- Altın Konu
- 36
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 438
- DevLira
- 15
- Konular
- 141
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 23d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 705
- Altın Konu
- 10
- TM Yaşı
- 5 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 181
- MmoLira
- 487
- DevLira
- 6
sabit bir files olsa iyi forumda ne var ne yok denedim ama yok artık kesin kararım PACHI & Tunga ServerFiles bunu indiriyorum oyuna girmeden game ve client build almadan salmam bu gece uyumak yokHangi files bu okadar zorlandın kral![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)