Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Tugian2-Mt2shopYazilim 1
Tugian2-Mt2shopYazilim
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

THEMNC FPS BOOST SYSTEM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugr12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 180
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
re ne olursa o
Şimdi ben ona göre optimize ettim zaten sistem fps bazlı devreye giriyor normal şartlarda tetiklenmesi çok zor moblar metinler benim clientimde oyuncunun fpssini belli bi orana düşürmesi gerekiyor ondan sonra gpu boost devreye giriyor. Ben bu sistemi yazarken metin mob efektler üstünden ilerledim. Zaten bunları optimize ederseniz karakterlere dokunmanıza gerek kalmıyor ha gerekirse konuda bahsettiğim gibi gpu skinning dx optimizasyonları yapabilirsiniz.

-> Ve bunu sadece 2 günde yaptım ilerleyen süreçte aradaki farkı kapatabilirim bile kafamın atmasına bağlı.

çok yeteneklisiniz hocam galiba siz bu konuda başarılar

-> Ve bunu sadece 2 günde yaptım ilerleyen süreçte aradaki farkı kapatabilirim bile kafamın atmasına bağlı.

çok yeteneklisiniz hocam galiba siz bu konuda başarılar
Günümüz AI çağı 2 gün bile çok bizim zamanımızda AI yoktu şimdi ise gerekli ve yeterli tecrübeleriniz, fikirleriniz varsa ai dan yardim alarak çok kısa sürede çok iyi işler yapılabiliyor. Ancak 1/1 her şeyi AI yapsın ben hiçbir şey yapmayayım yazdığı kodların sonuçlarını - lerini ön görmeyip gerekli test kabiliyetiniz yoksa AI size yarardan çok zarar verecektir.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri