noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Tugian2-Mt2shopYazilim 1
Tugian2-Mt2shopYazilim
romegames 1
romegames
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

THEMNC FPS BOOST SYSTEM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugr12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 165
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar videoyu izlemeden önce önemli bir kaç duyurum var.
Öncelikle yaptığım testler orijinal metin2 motoruna, motoru ve directx sürümünü değiştirmeden, orijinal d3d8 üzerinde yaptığım optimizasyonlarla yapıldı. Yeni motor, yüksek dx sürümü veya gpu skinning kullanmadım.
Ek olarak yapılan testler 20.000 adet metin taşıyla yapılan testlerdir.
Geliştirmenin ciddiyetini, sayının büyüklüğünü anlamanız için öncelikle kendi orijinal metin2 clientinize 500 adet metin spawn etmenizi öneririm.
Optimizasyon yapılmamış clientte 500 metinde görebileceğiniz max fps değeri 5-10 olacaktır.
Ancak benim clientimde 50-60 fps leri 20.000 adet metin ile görebilmekteyim.
0 Dan motor geliştiren arkadaşlar, uranov deneyimleyen arkadaşlarda bile 15.000 metinde fps değeri 110-120 arasında dolaşıyor.
Ben motoru değiştirmeden sadece mob metin maliyetini düşürerek 20.000 metin testinde 50- 55 fpslere kadar görebiliyorum.
Ve bunu sadece 2 günde yaptım ilerleyen süreçte aradaki farkı kapatabilirim bile kafamın atmasına bağlı.
Şimdiden keyifli izlemeler.

Sistemin amacı:
Kalabalık ortamlarda fps düşünce yaptığım optimizasyonların devreye girmesine yarar.
Kişiselleştirilebilir tamamen oyuncunun keyfine kalmış.

Son düzenleme:
15k metin değerleri de bu şekilde efektler aktif bu arada
1791257996486.png

Elinize sağlık hocam hoş ve akıcı duruyor, öğrenmek istediğimden soruyorum ne gibi yerlerde kullanabiliriz bu özelliği

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri