Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı CLİENT KAPANMA SORUNU

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JargonPhelia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

JargonPhelia

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
80
Çözüm
22
Online süresi
2mo 3d
Reaksiyon Skoru
313
Altın Konu
0
Başarım Puanı
159
MmoLira
4,510
DevLira
51
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar TürkmmoSF filesi kullanıyorum fakat şöyle bir sorun var ışınlanırken client kapanıyor eklediğim sistemlerden dolayıdır diye düşündüm sonra tekrardan 0 makina ve tertemiz oyun dosyalarıyla tekrardan denedim 7-8, ışınlanmadan sonra clienti kapatıyor. Sorun benim bilgisayarda olabilir diye düşündüm iş yerimden ayrıyetten 2 bilgisayar ile daha denedim fakat sonuç aynı sorun nerede olabilir sizin tahmininiz nedir şimdiden teşekkürler // Syserr düşmüyor

Son düzenleme:
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Arkadaşlar dosyaları tekrardan forumdan indirip yükledim şuanlık bir sorun gözükmüyor tekrardan başlayacagım değerli yorumlarınız için teşekkür ederim //
Client syserr veya Game syserr mevcut mu ? Güncel game client kullanmıyorsan belki packet hatası veriyor olabilir. Veya Property gibi pack taraflı bir sorun olabilir.

Client syserr veya Game syserr mevcut mu ? Güncel game client kullanmıyorsan belki packet hatası veriyor olabilir. Veya Property gibi pack taraflı bir sorun olabilir.
maalesef syserr yok dosyalar şuan en temizi el bile sürmedim sadece ip adresimi yazıp girdim işin garip yanı arkadaşım da denedi hiçbir sorun yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri