Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı ALTYAPI FİLES :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JargonPhelia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

JargonPhelia

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
80
Çözüm
22
Online süresi
2mo 3d
Reaksiyon Skoru
313
Altın Konu
0
Başarım Puanı
159
MmoLira
4,510
DevLira
51
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi günler değerli türkmmo üyeleri Türkmmo v3 Altyapı filesde Puttyden start verditen sonra connection refused hatası alıyorum neden kaynaklanıyor bu hata (3,4 gb ram 2 işlemci ve makina ise konuda önerilen makine normal şartlarda vermemesi lazım) yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim iyi formlar (Tertemiz tekrardan kurdum belki sistemlerde hata olabilir diye ama yok hala aynı sorun var)

Son düzenleme:
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Ben aynı altyapıyı kullanıyorum ve v3 indirdim aynı kolonlar bendede eksikti ve kendim ekledim muhtemelen siz yanlış hatırlıyorsunuz
nr2xu34.jpg

Dump proto içindeki item proto
je2nsz6.jpg

Her neyse dbyi build edin dump proto içindeki tr isimli dosyadan item protoyu alın oyuna girin.
Hocam şöyleki hiçbirşey yapmıyorum direk virtualboxa kuruyorum ayarlardan interneti makina bağdaştırıcısı yapıyorum açıyorum direk bana ıp yi veriyor zaten 192.168.56.107 winscp ye giriyorum game ve mysql okutuyorum reboot atıp start veriyorum başka hiçbirşey yapmıyorum
İtem_proto ile db uyuşmuyor. İtem protodaki sabit efsunlar 4 adet yapılmış normalde 3 adet sabit efsun ekleyebiliyorsun ya bu fileste 4e çıkartmışlar.. Db ile item protoyu eşit yapın. applytype3. Konuda UPDATE ( V 3 ) 29/03/2021 var bunun altındaki linkleri indirin.

Son düzenleme:
İtem_proto ile db uyuşmuyor. İtem protodaki sabit efsunlar 4 adet yapılmış normalde 3 adet sabit efsun ekleyebiliyorsun ya bu fileste 4e çıkartmışlar.. Db ile item protoyu eşit yapın. applytype3. Konuda UPDATE ( V 3 ) 29/03/2021 var bunun altındaki linkleri indirin.
Tamam hocam şuanda işdeyim akşam dediğinizi uygulayacagım

Update V3 de zaten bu sorun sadece sql tarafından item_proto 2 adet kolon ekliyecek neden indirsin sorun değil daha dogrusu eksiklik

Update V3 de zaten bu sorun sadece sql tarafından item_proto 2 adet kolon ekliyecek neden indirsin sorun değil daha dogrusu eksiklik
Eksiklik değil. Ben daha önce kurdum eklemedende çalıştırdım cilentte leak var düşüncesi ile üzerinde çalışmadım tabi. Dediğinizi yaparsa güncellemelerin birini KAÇIRIR! Güncellemelerin birinde zaten ekli güncelleme var(Öyle hatırlıyorum).

Eksiklik değil. Ben daha önce kurdum eklemedende çalıştırdım cilentte leak var düşüncesi ile üzerinde çalışmadım tabi. Dediğinizi yaparsa güncellemelerin birini KAÇIRIR! Güncellemelerin birinde zaten ekli güncelleme var(Öyle hatırlıyorum).
Ben aynı altyapıyı kullanıyorum ve v3 indirdim aynı kolonlar bendede eksikti ve kendim ekledim muhtemelen siz yanlış hatırlıyorsunuz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri