Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı ALTYAPI FİLES :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JargonPhelia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

JargonPhelia

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
80
Çözüm
22
Online süresi
2mo 3d
Reaksiyon Skoru
313
Altın Konu
0
Başarım Puanı
159
MmoLira
4,510
DevLira
51
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi günler değerli türkmmo üyeleri Türkmmo v3 Altyapı filesde Puttyden start verditen sonra connection refused hatası alıyorum neden kaynaklanıyor bu hata (3,4 gb ram 2 işlemci ve makina ise konuda önerilen makine normal şartlarda vermemesi lazım) yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim iyi formlar (Tertemiz tekrardan kurdum belki sistemlerde hata olabilir diye ama yok hala aynı sorun var)

Son düzenleme:
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Ben aynı altyapıyı kullanıyorum ve v3 indirdim aynı kolonlar bendede eksikti ve kendim ekledim muhtemelen siz yanlış hatırlıyorsunuz
nr2xu34.jpg

Dump proto içindeki item proto
je2nsz6.jpg

Her neyse dbyi build edin dump proto içindeki tr isimli dosyadan item protoyu alın oyuna girin.
Merhaba sorunun kaynagını tam anlamadım ilk olarak daha saglıklı bir kurulum için bunları yapıp dönüş yaparmısınız

Bu Linkteki https://forum.turkmmo.com/konu/3770...2bit-gcc8-gcc9-gcc10-mysql-5-5-python2-7-zfs/

Freebsd kurup virtualbox ile çalıştırıp sunucuyu açın ardından network ayarlarını yapın

sonra files dosyalarınızı kurun tekrar aynı hatayı alırsanız bana özelden anydesk atın yardımcı olayım

Db deki syser çözümü ise navicata bağlanıp item_proto tablosuna appyle_type3 ve appyle_value3 şeklinde ekleme yapmanız gerekiyor ama bu oyunu açılmamasına sebep değil

Merhaba sorunun kaynagını tam anlamadım ilk olarak daha saglıklı bir kurulum için bunları yapıp dönüş yaparmısınız

Bu Linkteki https://forum.turkmmo.com/konu/3770...2bit-gcc8-gcc9-gcc10-mysql-5-5-python2-7-zfs/

Freebsd kurup virtualbox ile çalıştırıp sunucuyu açın ardından network ayarlarını yapın

sonra files dosyalarınızı kurun tekrar aynı hatayı alırsanız bana özelden anydesk atın yardımcı olayım

Db deki syser çözümü ise navicata bağlanıp item_proto tablosuna appyle_type3 ve appyle_value3 şeklinde ekleme yapmanız gerekiyor ama bu oyunu açılmamasına sebep değil
Öncelikle merhaba. Hocam dün akşam tekrardan 0 dan kurdum ama şöyleki startı verdiğim zaman 2-3 kere connection refused hatasını veriyor ama 10 dakika gibi bir sürede serveri açıyor sonra oyuna girdiğim zaman 3-4 kere yani connection refused diyelim 4 kere verdi oyundada ışınlandığım zaman 4 kere pvp koruma diye birşey diyor altta bazen vermediğide oluyor bu hatayı ama 15-20 de 1 kere oluyor ibrahim kardeşim sağolsun dün yardımcı olmaya çalıştı ama bu hata hâla devam ediyor filesten kaynaklandığını düşünüyorum tek bu fileste böyle oluyor

Öncelikle merhaba. Hocam dün akşam tekrardan 0 dan kurdum ama şöyleki startı verdiğim zaman 2-3 kere connection refused hatasını veriyor ama 10 dakika gibi bir sürede serveri açıyor sonra oyuna girdiğim zaman 3-4 kere yani connection refused diyelim 4 kere verdi oyundada ışınlandığım zaman 4 kere pvp koruma diye birşey diyor altta bazen vermediğide oluyor bu hatayı ama 15-20 de 1 kere oluyor ibrahim kardeşim sağolsun dün yardımcı olmaya çalıştı ama bu hata hâla devam ediyor filesten kaynaklandığını düşünüyorum tek bu fileste böyle oluyor
Aynı alt yapıyı geliştiriyorum sizin yasadıgınız hataları hiç birisini yaşamadım bi yerlerde hata yapıyor olmalısınız
0811_141041.jpg

Aynı alt yapıyı geliştiriyorum sizin yasadıgınız hataları hiç birisini yaşamadım bi yerlerde hata yapıyor olmalısınız
Hocam şöyleki hiçbirşey yapmıyorum direk virtualboxa kuruyorum ayarlardan interneti makina bağdaştırıcısı yapıyorum açıyorum direk bana ıp yi veriyor zaten 192.168.56.107 winscp ye giriyorum game ve mysql okutuyorum reboot atıp start veriyorum başka hiçbirşey yapmıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri