xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı CLİENT KAPANMA SORUNU

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JargonPhelia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

JargonPhelia

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
80
Çözüm
22
Online süresi
2mo 3d
Reaksiyon Skoru
313
Altın Konu
0
Başarım Puanı
159
MmoLira
4,510
DevLira
51
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar TürkmmoSF filesi kullanıyorum fakat şöyle bir sorun var ışınlanırken client kapanıyor eklediğim sistemlerden dolayıdır diye düşündüm sonra tekrardan 0 makina ve tertemiz oyun dosyalarıyla tekrardan denedim 7-8, ışınlanmadan sonra clienti kapatıyor. Sorun benim bilgisayarda olabilir diye düşündüm iş yerimden ayrıyetten 2 bilgisayar ile daha denedim fakat sonuç aynı sorun nerede olabilir sizin tahmininiz nedir şimdiden teşekkürler // Syserr düşmüyor

Son düzenleme:
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Arkadaşlar dosyaları tekrardan forumdan indirip yükledim şuanlık bir sorun gözükmüyor tekrardan başlayacagım değerli yorumlarınız için teşekkür ederim //
maalesef syserr yok dosyalar şuan en temizi el bile sürmedim sadece ip adresimi yazıp girdim işin garip yanı arkadaşım da denedi hiçbir sorun yok

Arkadaşın da hiçbir sorun yok sorun sadece sende anladığım kadarı ile , konuyu ilk okuduğum da mapla alakalı düşünüyordum ama syserr de vermediğinden şimdi işler biraz değişmiş oldu eğer sorun tek taraflı senden kaynaklı ise antivirus programı kullanıyorsan virüs olarak algılamış olabilir, güvenlik duvarı engel olmuş olabilir bilgisayar bir uyarı veriyor mu ? Bazen böyle saçmalama durumları olabiliyor

Arkadaşın da hiçbir sorun yok sorun sadece sende anladığım kadarı ile , konuyu ilk okuduğum da mapla alakalı düşünüyordum ama syserr de vermediğinden şimdi işler biraz değişmiş oldu eğer sorun tek taraflı senden kaynaklı ise antivirus programı kullanıyorsan virüs olarak algılamış olabilir, güvenlik duvarı engel olmuş olabilir bilgisayar bir uyarı veriyor mu ? Bazen böyle saçmalama durumları olabiliyor
evet sorun bende fakat dediğim gibi bir kaç bilgisayar ile denedim antiv. programı da yüklü değil bilgisayarlara demin açık bir 55-120 servere girdim 25 kere ışınlandım neredeyse hiç sorun yok

Arkadaşlar dosyaları tekrardan forumdan indirip yükledim şuanlık bir sorun gözükmüyor tekrardan başlayacagım değerli yorumlarınız için teşekkür ederim //

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri