Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Night Town Altyapı [GCC9 Visual Studio 2019 MariaDB 10.3] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Murat K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 212
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
5.00 yıldız(lar) 14 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bi derdim yok kardeşim yanlış anlaşılmayı 07gaddar arkadaş yaptı kafasındaki kurguyla tanımadığım biriyle neden bir derdim olsun.
Boşu kes altyapının ne olduğunu ve tanıtım konusuna kadar kimse bilmiyordu. Bana bu ayaklarla gelme üzülürsün :))

Şimdi belli oldu o zaman kardeşim , sen millete ben yaptım diye söylediğin için bende seni patlatmış oldum yalanın ortaya çıktı. Atheroyu uzun süredir tanıyorum kardeşim , bu konular yokken muhabbetim olan biri sana birşeyi kanıtlamak zorunda değilim admin vs diyorsunuz kontrol etsin kral adlı kişiyle bir alakam yok.

@AsiLZade dostum küfür içeren herhangi bir mesaj yok lütfen eski mesajları silme herkes kimin ne olduğunu görsün.
Kendini çok küçük duruma düşürüyorsun bunu farket. İki üç kişi örgütlenip konu altında bana doğru düzgün 1 tek cevap veremeyişinizi herkes görsün evet. Daha da bu konu altından kişisel herhangi birşey yazılırsa durum farklı bir hal alıcak bunu da belirteyim. Tartışmak isteyen konuşmak isteyen varsa discordumdan yazabilir onun dışında konu altında şahsımla ilgili herhangi bir mesaj atmayın. Kendi küçük dünyanızda başarılar diliyorum. Şakşakçılarınla beraber yeni bir uğraş alanı bulun yada insanların üzerinden prim kasmaya devam edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri