Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Night Town Altyapı [GCC9 Visual Studio 2019 MariaDB 10.3] 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 14 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Prim_exe çalışmayı durdurdu. Bu kadar prim yeter. Yalnızca rica be yardım mesajı atacağım artık.

Kendini çok küçük duruma düşürüyorsun bunu farket. İki üç kişi örgütlenip konu altında bana doğru düzgün 1 tek cevap veremeyişinizi herkes görsün evet. Daha da bu konu altından kişisel herhangi birşey yazılırsa durum farklı bir hal alıcak bunu da belirteyim. Tartışmak isteyen konuşmak isteyen varsa discordumdan yazabilir onun dışında konu altında şahsımla ilgili herhangi bir mesaj atmayın. Kendi küçük dünyanızda başarılar diliyorum. Şakşakçılarınla beraber yeni bir uğraş alanı bulun yada insanların üzerinden prim kasmaya devam edin.
yav her seferinde son cevabım diyorsun bi gitmiyorsun bırak be yakamızı yeter

Şimdi belli oldu o zaman kardeşim , sen millete ben yaptım diye söylediğin için bende seni patlatmış oldum yalanın ortaya çıktı. Atheroyu uzun süredir tanıyorum kardeşim , bu konular yokken muhabbetim olan biri sana birşeyi kanıtlamak zorunda değilim admin vs diyorsunuz kontrol etsin kral adlı kişiyle bir alakam yok.
Aynen kardeşim ezbercime aç kapıyı aras kargo

Redenia filesi kullanan ekip üyelerin bla bla bla. Boşa kürek çekmeyi bırakman gerek. Kullanan kullanabilir diye paylaşılmış olan birşeyi senin gibi yabancılara global pazar diye itelemiyorum. Ben linki veresiye kadar senin ruhun bile bilmiyordu altyapının ne olduğuyla alakalı. Kimse senin gibi iki yüzlü oynamıyor neyse o olarak yazılmış. Ne ben Murat'la iletişimsizlik sırasında konudan birşey sildim ne de şimdi kendisine de sorabilirsin hiç bir zaman emek veren birisinin ismini silmedim detayları Murat'a sor anlatır. İki yüzlülüğü bırakman gerekiyor sallamadığın kim kaldı? Bana geliyorsun Emin, Volkan ve Mert'in arkasından onlara gidiyorsun benim arkamdan güzel ticaret. Üzerimizden eleştirip prim yapmayı da bırakman lazım. He ayrıca unutmadan iletişim konusunda biraz daha geliştirmen gerekiyor kendini. Bir de üniversite okuyormuş peh. Bu iletişimle ancak mağara adamlarına eşit cevaplara denk gelirsin :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)