HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2019'dan beri afk olan adam birden konu baltalamaya geliyor hmm anladım kralcım biraz daha çalışmalısın bu tür şeylere. Ezikliğini başka yerde yap hadi abicim hadiAynen kardeşim boş boş hayallere devam et iyi güldürdün kral39 adlı kişinin kim olduğunu bile bilmiyorum ve hiç bir konuyu beğenip yorum atma zorunluluğum yok senin gibi çoluk çolukla da işim olmaz anlayacağın aynı kefeye koyma o yüzden kafandan kurgulayıp bu yüzden konu vs açmıyorum çocuk parkından farkı yok buranın birbirlerini yiyen çocuklarsınız sadece
O zaman sende kudur ? yazmak neyin kafası merak ediyorum , yaşına veriyorum ama bir gün yaz da parka çıkartıp hava aldırayım en azından
a sosyellikten kurtulursun biraz olsun.
Abicim mi yazdıklarınıza çok gülüyorum elinden tutup gezdiririm seni kardeşim kusura bakma ama yine diyorum , beni başkasıyla karıştırma bu forumda tanıdığım 2 3 kişi var başkada yok kimseyle de işim olmaz.2019'dan beri afk olan adam birden konu baltalamaya geliyor hmm anladım kralcım biraz daha çalışmalısın bu tür şeylere. Ezikliğini başka yerde yap hadi abicim hadi
Yaran olmasa benim konumda ne işin olacak kralcığımO zaman sende kudur ? yazmak neyin kafası merak ediyorum , yaşına veriyorum ama bir gün yaz da parka çıkartıp hava aldırayım en azından

Bi derdim yok kardeşim yanlış anlaşılmayı 07gaddar arkadaş yaptı kafasındaki kurguyla tanımadığım biriyle neden bir derdim olsun.Yaran olmasa benim konumda ne işin olacak kralcığım![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)