xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Night Town Altyapı [GCC9 Visual Studio 2019 MariaDB 10.3] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Murat K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 212
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
5.00 yıldız(lar) 14 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aynen kardeşim boş boş hayallere devam et iyi güldürdün kral39 adlı kişinin kim olduğunu bile bilmiyorum ve hiç bir konuyu beğenip yorum atma zorunluluğum yok senin gibi çoluk çolukla da işim olmaz anlayacağın aynı kefeye koyma o yüzden kafandan kurgulayıp bu yüzden konu vs açmıyorum çocuk parkından farkı yok buranın birbirlerini yiyen çocuklarsınız sadece
2019'dan beri afk olan adam birden konu baltalamaya geliyor hmm anladım kralcım biraz daha çalışmalısın bu tür şeylere. Ezikliğini başka yerde yap hadi abicim hadi

O zaman sende kudur ? yazmak neyin kafası merak ediyorum , yaşına veriyorum ama bir gün yaz da parka çıkartıp hava aldırayım en azından
a sosyellikten kurtulursun biraz olsun.

2019'dan beri afk olan adam birden konu baltalamaya geliyor hmm anladım kralcım biraz daha çalışmalısın bu tür şeylere. Ezikliğini başka yerde yap hadi abicim hadi
Abicim mi yazdıklarınıza çok gülüyorum elinden tutup gezdiririm seni kardeşim kusura bakma ama yine diyorum , beni başkasıyla karıştırma bu forumda tanıdığım 2 3 kişi var başkada yok kimseyle de işim olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri