mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Night Town Altyapı [GCC9 Visual Studio 2019 MariaDB 10.3] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Murat K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 212
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
5.00 yıldız(lar) 14 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat'ı tanıyan ve bilen biriyim. Ona suni dostluk yapmayan bir kişiyim. Bir ekipte her zaman bir iş paylaşımı olur. Yazılımı bilmeyen birine zorla yazılım yaptırmaya çalışamazsın. Murat Türkçeleştirme işlemlerini yapıyor ben de gerekli sistemleri ekliyor ve fixlerini atıyorum :) Bir başka filesten fixleri alıp kopyala yapıştır yapmıyorum en azından. İyi forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
fix some syssers on client and server, remove the last 2 client systems to make it as vanilla as possible, add simple multi-language to the client (en, es, ro, tr, pt), and only use 2gb of ram opening 10 channels, Thanks. :)

Captura-de-pantalla-2021-11-18-061502.png

Yüreği yeten arkadaşların yan çardan değil de asıl hesabından kötülemeleri dileğiyle..
Yan hesabından konuyu baltalıyıp asıl hesabından beğenen bu mod arkadaşımıza bir yaptırım uygulanacak mı veya araştırılacak mı? Bildiğim kadarıyla ekip üyelerinin yan hesap açması yasak. Arkadaşın profiline de girebilirsiniz 2019'dan beri konu açmıyor ve hiçbir konuya yorum yapmıyor ama nedense tam da kral39'un Night Town ekibinden ayrıldığı zamanda aktif olup konuyu kötülüyor ve ne tesadüf ki forumdan çıkış dakikaları aynı :) @AsiLZade @admin
Aynen kardeşim boş boş hayallere devam et iyi güldürdün kral39 adlı kişinin kim olduğunu bile bilmiyorum ve hiç bir konuyu beğenip yorum atma zorunluluğum yok senin gibi çoluk çolukla da işim olmaz anlayacağın aynı kefeye koyma o yüzden kafandan kurgulayıp bu yüzden konu vs açmıyorum çocuk parkından farkı yok buranın birbirlerini yiyen çocuklarsınız sadece

fix some syssers on client and server, remove the last 2 client systems to make it as vanilla as possible, add simple multi-language to the client (en, es, ro, tr, pt), and only use 2gb of ram opening 10 channels, Thanks. :)

Captura-de-pantalla-2021-11-18-061502.png
You can see everything on top command.You are welcome bro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri