Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

TR : + Basma Efekti EN : Upgrade Effect 2025-11-29

indirmek için izniniz yok
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Konudaki büyülü metal gibi eşyalarda efektin çıkması için belirtilen sorunu ekleyip de bu hatayı alanlar :
ssh hata:
char_item.cpp: In function 'void NotifyRefineSuccess(LPCHARACTER, LPITEM, const char*)':
char_item.cpp:1127:4: error: 'EffectPacket' was not declared in this scope
 1127 |    EffectPacket(SE_UPSUCCESS);
      |    ^~~~~~~~~~~~
char_item.cpp: In function 'void NotifyRefineFail(LPCHARACTER, LPITEM, const char*, int)':
char_item.cpp:1139:4: error: 'EffectPacket' was not declared in this scope
 1139 |    EffectPacket(SE_UPFAILED);
      |    ^~~~~~~~~~~~

Ara :
char_item.cpp:
void NotifyRefineSuccess(LPCHARACTER ch, LPITEM item, const char* way)

Altında bulunan
C++:
EffectPacket(SE_UPSUCCESS);

bu şekilde değiştir :
C++:
ch->EffectPacket(SE_UPSUCCESS);

aynısını
char_item.cpp:
void NotifyRefineFail(LPCHARACTER ch, LPITEM item, const char* way, int success = 0)

bunun içinde yap sorun çözülecektir
void NotifyRefineFail(LPCHARACTER ch, LPITEM item, const char* way, int success = 0)
buradaki
ch->EffectPacket(SE_UPFAILED); // olması gerekmiyor mu . sizin dediğiniz gibi yaparsak yandığındad a başarılı efekti çıkıyor .

buradaki
ch->EffectPacket(SE_UPFAILED); // olması gerekmiyor mu . sizin dediğiniz gibi yaparsak yandığındad a başarılı efekti çıkıyor .
öyle olması gerekiyor . mantığını belirtmek için öyle yazdım hatırlamıyorum :D

öyle olması gerekiyor . mantığını belirtmek için öyle yazdım hatırlamıyorum :D
evet öyleymiş hocam düzeltmekte fayda var bilmeyenler aynısını kopyala yapıştır yapacaktır :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri