- Konular
- 117
- Online süresi
- 2ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 79
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 164
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 6,298
- DevLira
- 21
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Sistemi sorunsuz ekledim fakat mavi olan rüya ruhunu taktığımda beceri hasarı artıyor kırmızı olanı taktığımda hiç bi şekilde düz vuruş damagesi artmıyor @Eric Bloodaxe Socketler src kodları denemediğim oynamadığım yer kalmadı hiç bi şekilde damage arttıramadım eksik veya yanlış ekklediğim bir yer olduğunu düşünmüyorum aktif olarak aynı sistemi paylaştığın şekilde ekli bir filestende kontrol ederek denedim fakat hiç bi şekilde dmg artmıyor.
Battle cppde GetSoulDamVal fonksiyonu ile char_item.cpp'ye gidiyor bmelee zaten true 2. ife giriyor socketi azaltıyor fakat damage arttırmıyor return 1.0f yukarısındaki kodu sildim alttaki returnu 100.0f olarak değiştirdim yine artmadı bir yeri gözden mi kaçırıyorum anlamadım
Battle cppde GetSoulDamVal fonksiyonu ile char_item.cpp'ye gidiyor bmelee zaten true 2. ife giriyor socketi azaltıyor fakat damage arttırmıyor return 1.0f yukarısındaki kodu sildim alttaki returnu 100.0f olarak değiştirdim yine artmadı bir yeri gözden mi kaçırıyorum anlamadım
- Konular
- 336
- Online süresi
- 2ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 853
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 262
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 5,431
- DevLira
- 45
Kanıt
Tek bir sorun yaşadım oda item süreleri bitince efektler gitmiyor bunun çözümünüde yaptıktan sorna güzel çalışacaktır. Sistemde sorun olmayabilir hızlı hızlı ekledim belki biryeri gözden kaçırmış olabilirim yada hata yapmış olabilirim. Paylaşım için Teşekkürler.
- Konular
- 684
- Online süresi
- 8ay 22g
- Reaksiyon Skoru
- 3,192
- Altın Konu
- 87
- Başarım Puanı
- 341
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 2,893
- DevLira
- 11
NiceEkli dosyayı görüntüle 85615
Kanıt
Tek bir sorun yaşadım oda item süreleri bitince efektler gitmiyor bunun çözümünüde yaptıktan sorna güzel çalışacaktır. Sistemde sorun olmayabilir hızlı hızlı ekledim belki biryeri gözden kaçırmış olabilirim yada hata yapmış olabilirim. Paylaşım için Teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 0, Misafir: 3)