Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ya bir de 80 kişi demesi yok mu say lan isimleriniSADFGSGADS hay Allahım ya kim bunlara forumun adresini veriyo tokatlanacak var diye
aman sallayın gitsin 50 tl olsa kimse almıcak muhtemelen forumda olan fileslerin birine benziyoYa aklı olan da bu fiyatları görüp alırsa güler geçerim.
3 4 aydır ilgilenemiyorum metin2 ile ama şöyle bi kaide var warez sistem bile olsa ekle düzenle emeğini göster sat ama mal mal yalanlara gerek yok. Ya da böyle kendini mükemmel bir şirketin direktörü gibi göstermeye gerek yok![]()
@Adi Adiță gel yavru kuşum sana diyoدعني أضعك في مثل هذا الموقف.
Bu nasıl bir konu ya insanların aklıyla oyun oynuyorlar ekmek yiyemiyoruz acız ac sonra millet nasıl dolandırılıyor
Bu nasıl bir konu ya insanların aklıyla oyun oynuyorlar ekmek yiyemiyoruz acız ac
bana bu sitenin adresini kim vermiş kim verdi diye atar yapmayın ben bu formda 12 yıldır varım adminden sonraki kullanıcısıyım
onun için bana metin2 yi öğretmeye kalkmayın.
filesi satın alan kişiler test serverlerde filesi görüyor köpeğin. kediyi kovaladığı havladığı gibi soru sormadan dalga geçmeseydiniz sorunuzun cevabını alırdınız. dalga geçmeden adam gibi soraydınız dc sunucusana gelip filesi gösterirdim size. yani artık iş fotoğraflarla bitmiyor. gelsin test swei test etsin. fotoğraflar iş yapmaz artık bu saatten sonra eski hesabım: @kaya4572
onun için bana metin2 yi öğretmeye kalkmayın.
filesi satın alan kişiler test serverlerde filesi görüyor köpeğin. kediyi kovaladığı havladığı gibi soru sormadan dalga geçmeseydiniz sorunuzun cevabını alırdınız. dalga geçmeden adam gibi soraydınız dc sunucusana gelip filesi gösterirdim size. yani artık iş fotoğraflarla bitmiyor. gelsin test swei test etsin. fotoğraflar iş yapmaz artık bu saatten sonra eski hesabım: @kaya4572
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)