Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
boşkoy satış patlıyormu patlıyor. alan memnun mu memnun gerisi düşünme sen.
olm bunlar benim geliştirdiğim filesler herkesinb ayrı filesi var 80 kişinin içinde 12 grup var . her grup bir filesle uğraşıyor. benim diğer ekip bu filesi 5 k ya satıyor ben 300 e adam benden 3 4 sistem fazla eklemiş ayar çekmiş 5 kya satıyor zevk meselesi 300 tlik fileste al hazır aç oynat değil aq ayarlamalar gerekiyor. 1 2 sistem eksik onun için ucuz 2 3haftaya değeri 300 den 2.5 kya yükselir biraz mantıklı düşün.files 300 tl ama src 80 k he fkopdsakgposdogpsadkopgasdokp atsana fotoğraf şu filesinden /b ITJA files yaz foto at bakalım 80 k srclik filesinden bir de 80 kişi çalışıyomuşSAFADSGADSG 80 kişi napıyosunuz anlatsana biraz
![]()
Moderatör tarafında düzenlendi:
e tabi bizde okulda bütün okul beraber files yapıyoduk 500 kişi günde 1 files
olum sen bu işi biliyon bakClient Src ye ayrı ekip game src ye ayrı ekip. ama dediğin doğru bazıları ayrı ayrı cpp lere bakıyor
![]()
Neyi mantıklı düşünücem olm sen ne üflüyosun filesinden daha resim yok referans yok et parasına files satıyosunolm bunlar benim geliştirdiğim filesler herkesinb ayrı filesi var 80 kişinin içinde 12 grup var aq. her grup bir filesle uğraşıyor. benim diğer ekip bu filesi 5 k ya satıyor ben 300 e aq adam benden 3 4 sistem fazla eklemiş ayar çekmiş 5 kya satıyor zevk meselesi aq 300 tlik fileste al hazır aç oynat değil aq ayarlamalar gerekiyor. 1 2 sistem eksik onun için ucuz 2 3haftaya değeri 300 den 2.5 kya yükselir biraz mantıklı düşün .
SADSGDSG bir de srcsi 80k diyo şamarı vurduğum gibi bayıltırım seni- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)