kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

İTJA FİLES

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ITJA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 78
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

boşkoy satış patlıyormu patlıyor. alan memnun mu memnun gerisi düşünme sen.

files 300 tl ama src 80 k he fkopdsakgposdogpsadkopgasdokp atsana fotoğraf şu filesinden /b ITJA files yaz foto at bakalım 80 k srclik filesinden bir de 80 kişi çalışıyomuş :DSAFADSGADSG 80 kişi napıyosunuz anlatsana biraz :D
olm bunlar benim geliştirdiğim filesler herkesinb ayrı filesi var 80 kişinin içinde 12 grup var . her grup bir filesle uğraşıyor. benim diğer ekip bu filesi 5 k ya satıyor ben 300 e adam benden 3 4 sistem fazla eklemiş ayar çekmiş 5 kya satıyor zevk meselesi 300 tlik fileste al hazır aç oynat değil aq ayarlamalar gerekiyor. 1 2 sistem eksik onun için ucuz 2 3haftaya değeri 300 den 2.5 kya yükselir biraz mantıklı düşün.

Moderatör tarafında düzenlendi:
olm bunlar benim geliştirdiğim filesler herkesinb ayrı filesi var 80 kişinin içinde 12 grup var aq. her grup bir filesle uğraşıyor. benim diğer ekip bu filesi 5 k ya satıyor ben 300 e aq adam benden 3 4 sistem fazla eklemiş ayar çekmiş 5 kya satıyor zevk meselesi aq 300 tlik fileste al hazır aç oynat değil aq ayarlamalar gerekiyor. 1 2 sistem eksik onun için ucuz 2 3haftaya değeri 300 den 2.5 kya yükselir biraz mantıklı düşün .
Neyi mantıklı düşünücem olm sen ne üflüyosun filesinden daha resim yok referans yok et parasına files satıyosun :DSADSGDSG bir de srcsi 80k diyo şamarı vurduğum gibi bayıltırım seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri