- Konular
- 58
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 857
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 923
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkezin Zevkleri farklıdır hacım karıştırma orasını
F
- Konular
- 66
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 613
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 2,900
- DevLira
- 42
AJSNSJDSJENSNEBSBHerkezin Zevkleri farklıdır hacım karıştırma orasınıF
fdgsdgdfh![]()
- Konular
- 58
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 857
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 923
- DevLira
- 6
![]()
M2M Gerçekleri Hk.
Düşündüm de, çok özel birinin söylediği bir laf geldi aklıma.. Bu forumda projeyi yıpratmanın bir anlamı yok. Kalın sağlıcakla. //Silerseniz konuyu sevinirim.forum.turkmmo.com
Cok yuz kizaracak gibi cok.. Fok baligi yakinda sendeymis sira eyvah eyvah![]()
- Konular
- 96
- Online süresi
- 20d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 1,592
- DevLira
- 15
Sen burda bu kadar yazıda isme takıldın , ben burda bu kadar insanın sırtına binip hakkına girene takılıyorum ayıp arkadaşını savunma yapabilirsin ama gözlerini aç insanların hakkına giren arkadaşınıda görfiles komple bozuk değil çalışan bir sürü şeyi var. senin dediğin gibi olsa files kategorisinde 100 sayfa varsa 99 sayfası çöp 1 sayfa kalır önemli olan her filesten bişey sökebilmek bişey çıkarabilmek sen bu kafayla zaten çok ilerleyemezsin. ayrıca fillogin değil fingolfin okuduğunu bile yazamıyorsun...
(
kendisine ait olan satılık files değil ama alt yapı yeni eklediğim var diyor(burda diyorki ben aylarca ugrastıgımı size veremem zamanım değerli diyor.
ama yine o cümle içinde o filese eklediğim ve çıkardıklarım harıcınde bir şeyler ekledim guncel sistemler
burda o kadar zamanı değersiz adam var ki girsin denesin hataları bulsun ve çözsünler ki.
ben bir daha bunu düzenlenmiş halini alıp kendi orjınal filesimde bu kurduğum sistemleride ekleyip 6k kişinin baktığı 200 kişinin indirdiği bu filesle buldukları hatalardan dolayı cebimden para çıkmadan files hatalarımı düğzelttim teşerkürler diyor )
- Konular
- 66
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 613
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 2,900
- DevLira
- 42
demek istiyor ki bu files satışta olduğu için aynısını paylaşamam ama bişeyler ekleyip kaldırıp paylaşabilirim yani filesin açık oyunda kullanılmış olması sorunsuz olacağı anlamına gelmez bunu bi geçelim öncelikle. ve kimsenin hakkına girilmemiş ne alaka bu files paylaşıldı diye kullanmak zorunda değilsin easy.Sen burda bu kadar yazıda isme takıldın , ben burda bu kadar insanın sırtına binip hakkına girene takılıyorum ayıp arkadaşını savunma yapabilirsin ama gözlerini aç insanların hakkına giren arkadaşınıda gör
(
kendisine ait olan satılık files değil ama alt yapı yeni eklediğim var diyor(burda diyorki ben aylarca ugrastıgımı size veremem zamanım değerli diyor.
ama yine o cümle içinde o filese eklediğim ve çıkardıklarım harıcınde bir şeyler ekledim guncel sistemler
burda o kadar zamanı değersiz adam var ki girsin denesin hataları bulsun ve çözsünler ki.
ben bir daha bunu düzenlenmiş halini alıp kendi orjınal filesimde bu kurduğum sistemleride ekleyip 6k kişinin baktığı 200 kişinin indirdiği bu filesle buldukları hatalardan dolayı cebimden para çıkmadan files hatalarımı düğzelttim teşerkürler diyor )
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)