C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Overfall2 Server Files(Çok Sağlamdır hee )

4.33 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkezin Zevkleri farklıdır hacım karıştırma orasını :DF
p1q5jun.png
fdgsdgdfh

Cok yuz kizaracak gibi cok.. Fok baligi yakinda sendeymis sira eyvah eyvah :)

files komple bozuk değil çalışan bir sürü şeyi var. senin dediğin gibi olsa files kategorisinde 100 sayfa varsa 99 sayfası çöp 1 sayfa kalır önemli olan her filesten bişey sökebilmek bişey çıkarabilmek sen bu kafayla zaten çok ilerleyemezsin. ayrıca fillogin değil fingolfin okuduğunu bile yazamıyorsun...
Sen burda bu kadar yazıda isme takıldın , ben burda bu kadar insanın sırtına binip hakkına girene takılıyorum ayıp arkadaşını savunma yapabilirsin ama gözlerini aç insanların hakkına giren arkadaşınıda gör

(
kendisine ait olan satılık files değil ama alt yapı yeni eklediğim var diyor(burda diyorki ben aylarca ugrastıgımı size veremem zamanım değerli diyor.
ama yine o cümle içinde o filese eklediğim ve çıkardıklarım harıcınde bir şeyler ekledim guncel sistemler
burda o kadar zamanı değersiz adam var ki girsin denesin hataları bulsun ve çözsünler ki.
ben bir daha bunu düzenlenmiş halini alıp kendi orjınal filesimde bu kurduğum sistemleride ekleyip 6k kişinin baktığı 200 kişinin indirdiği bu filesle buldukları hatalardan dolayı cebimden para çıkmadan files hatalarımı düğzelttim teşerkürler diyor )

Sen burda bu kadar yazıda isme takıldın , ben burda bu kadar insanın sırtına binip hakkına girene takılıyorum ayıp arkadaşını savunma yapabilirsin ama gözlerini aç insanların hakkına giren arkadaşınıda gör

(
kendisine ait olan satılık files değil ama alt yapı yeni eklediğim var diyor(burda diyorki ben aylarca ugrastıgımı size veremem zamanım değerli diyor.
ama yine o cümle içinde o filese eklediğim ve çıkardıklarım harıcınde bir şeyler ekledim guncel sistemler
burda o kadar zamanı değersiz adam var ki girsin denesin hataları bulsun ve çözsünler ki.
ben bir daha bunu düzenlenmiş halini alıp kendi orjınal filesimde bu kurduğum sistemleride ekleyip 6k kişinin baktığı 200 kişinin indirdiği bu filesle buldukları hatalardan dolayı cebimden para çıkmadan files hatalarımı düğzelttim teşerkürler diyor )
demek istiyor ki bu files satışta olduğu için aynısını paylaşamam ama bişeyler ekleyip kaldırıp paylaşabilirim yani filesin açık oyunda kullanılmış olması sorunsuz olacağı anlamına gelmez bunu bi geçelim öncelikle. ve kimsenin hakkına girilmemiş ne alaka bu files paylaşıldı diye kullanmak zorunda değilsin easy.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri